Sta ali nista? Foto: EPA
Sta ali nista? Foto: EPA

Avstralsko supermanekenko, 44-letno Elle Macpherson, in 40-letnega britanskega režiserja so opazili, ko sta v jutranjih urah z nasmeškom na obrazu zapuščala razkošno restavracijo na londonskem Notting Hillu. Odšla sta v nekajminutnem razmiku, da ju paparaci niso mogli fotografirati skupaj. Guy je bil urejen od glave do pet, saj je blestel v temnomodri elegantni obleki.

Elle - "požiralka moških"?
Tako Guy kot Elle sta sicer v ločitvenem postopku, zato se mora dolgonoga Avstralka dobesedno otepati snubcev. Pred Guyjem je srečo poskušal britanski milijonar, ki se ukvarja z igralnicami, Damian Aspina. Tudi sicer nekateri Elle imenujejo kar "serijska obiskovalka zmenkov". V preteklosti je bila štiri leta v zakonu z Gillesom Bensimonom, s katerim sta se spoznala na snemanju za revijo Elle. Njega je zamenjala za francoskega poslovneža Arpada Bussona, s katerim ima tudi dva otroka.

Otrok za Madonno in Jesusa?
Medtem ko med Guyjem in Elle preskakujejo iskrice, pa Madonno, ki se je preselila v New York, vsak dan vidijo, ko s svojo "igračko", 22-letnim brazilskim manekenom Jesusom, obišče center kabale. Menda naj bi se spremenila tudi v pravo gospodinjo, ki čisti in kuha, razmišljala pa naj bi celo o posvojitvi še enega malavijskega otroka.

A. P.

V galeriji presodite, ali je Elle Macpherson vredna vzdevka "Telo", ki ji ga je sicer želela prevzeti Nemka Heidi Klum.