Igralka se spet ločuje. Foto: EPA
Igralka se spet ločuje. Foto: EPA

"Skupaj-narazen-skupaj-narazen-skupaj" ... In končno "narazen"? Da, zatrjuje reševalka iz vode, ki se je le en dan po tem, ko je zapustila moža, odpravila na sodišče, da bi vložila zahtevek za ločitev. Kot razkrivajo sodni dokumenti, Pamela prvič zahteva tudi preživnino od Salomona.

"Ne bi me presenetilo, če bo preklicala ločitev. Pri njiju je vedno tako, zdaj sta skupaj, zdaj narazen," je povedal neimenovani vir za Us Weekly.

47-letna Pamela in Rick sta se prvič poročila oktobra 2007 v Las Vegasu med 90-minutnim odmorom med predstavo, v kateri je nastopala Andersonova. Skupaj sta bila le dva meseca, potem pa sta zakon razveljavila. Januarja lani sta skrivaj drugič skočila v zakon, njuna sreča pa ni trajala dolgo. Julija 2014 je igralka znova vložila ločitvene papirje, ki pa jih je pozneje preklicala.

Pamela je bila pred tem poročena z rockerjem Tommyjem Leejem, s katerim ima dva sinova, 18-letnega Brandona in 17-letnega Dylana. Leta 2006 se je poročila s Kidom Rockom, njun zakon pa je trajal tri leta.

Rick ima iz zakona z igralko Elizabeth Daily dve hčerki, leta 2002 se je poročil z zvezdnico Beverly Hillsa Shannen Doherty, zakona pa je bilo konec že po sedmih mesecih.

Rick Salomon je zaslovel tako, da je na spletu objavil razvpiti posnetek seksa s Paris Hilton. Sama pa je posnela podoben filmček s svojim nekdanjim možem Tommyjem Leejem.