'Djevojka sa sela' je razburkala družabno sceno s svojim zasebnim življenjem, nove ljubezni pa ne skriva. Foto: MMC RTV SLO
'Djevojka sa sela' je razburkala družabno sceno s svojim zasebnim življenjem, nove ljubezni pa ne skriva. Foto: MMC RTV SLO
Severina
Severina se kljub veliko moškim še nikoli ni pustila pripeljati pred oltar. Slavko se je temu najbolj približal, a ga je po hitrem postopku pustila. Foto: EPA

Natančneje: nekdanji gostilničar z Reke Slavko Šajinović je iz igre, novi izbranec oboževane hrvaške pevke pa je Milan Popović, ki ga srbski tabloidi imenujejo "nekronani kralj bakra". Popović je solastnik valjarne Sevojno in lastnik podjetja Amalko, katerih letni prihodki presegajo celo milijardo ameriških dolarjev.

- Kaj natančno se je zgodilo in kdaj?
- Zaljubila sem se. Zgodilo se je pred kratkim, spontano, kot se dogajajo takšne stvari.
-
Kdaj ste ugotovili, da ne gre za naključno srečanje, ampak globoka čustva?
- Takoj, ko sem ga spoznala, oz. pet minut pozneje.

To sta dva kratka odgovora Severine iz revije Gloria.

"Milijoni so milijoni?"
Da ima Severina Vučković novega izbranca, kar je presenetilo vse, je potrdil tudi njen menedžer Tomica Petrović, ki je dejal: "Res je, da je Severina zdaj v zvezi z Milanom Popovićem, in res je, da se je razšla s Slavkom Šajinovićem. Kaj se je zgodilo? Zaljubila se je. Nikoli namreč ni mogla storiti tega, da bi bila z nekom uradno skupaj, ljubila pa bi drugega moškega," je dejal.

Srbski tabloid Svet pa ni ovinkaril glede tega, kaj si misli o tej ljubezni. "Gostilničar z Reke je simpatičen in privlačen, a milijoni so milijoni," so zapisali na svojih straneh. Seve in poslovnež Milan naj bi se zbližala pred dvema tednoma na njegovi rojstnodnevni zabavi na Adi Ciganliji, na kateri je bila pevska gostja seveda zapeljiva Dalmatinka. Severina je takrat pred 250 izbranimi gosti nastopala s Harisom Džinovićem.

"Slavko je vse, kar si želim." Nič več.
39-letna Severina, ki je na hrvaški sceni že vrsto let, svojo državo pa je zastopala tudi na Evroviziji, je bila s tri leta starejšim Slavkom skupaj od leta 2008. Par je bil že zaročen, skupaj pa sta gradila tudi hišo nad priljubljenim letoviščem Ičići.

Še pred nekaj tedni sta se zdela idealen in zelo srečen par, saj jo je on ves čas spremljal na nastopih, Severina pa je v intervjujih razpredala o tem, kako srečna in zaljubljena je. Severina sicer še nikoli ni stopila pred oltar, bila pa je že trikrat zaročena, zato je sama trdila, da bo šlo v četrto rado, torej s Slavkom.

"Počutim se tako srečno in varno, predvsem pa ljubljeno. Zaljubljena sem do ušes. Navdušena sem, kako z lahkoto Slavko sprejema vse, kar se dogaja okoli mene, saj se zavedam, da to ni lahko. Ko beseda nanese na poroko, nisem ravno preprosto dekle. Če bi imela več sreče, bi se poročila že pred leti, zdaj pa se bo to vendarle zgodilo. V Slavku sem našla vse, o čemer sem sanjala vse življenje, saj je moj partner in moj prijatelj," je Severina še poleti laskala svojemu izvoljencu.

No, nekdanjemu izvoljencu.