Anne Heche in James Tupper pričakujeta prvega skupnega otroka. Foto:
Anne Heche in James Tupper pričakujeta prvega skupnega otroka. Foto:

V izjavi za javnost sta sporočila, da sta nad novico preprosto navdušena. Anne in James sta se spoznala leta 2006 na snemanju ABC-jeve drame Men In Trees. Takrat je bila Anne še poročena s Coleyjem Laffoonom.

"Med nama se je razvilo prijateljstvo. Vedno bolj pa sva ugotovaljala, da imava veliko skupnega," je povedal Tupper, ki je bil tisti čas prav tako poročen. "Mislim, da sva se oba pravilna odločila. Odločitev je bila utemeljena tudi na zvezah, v katerih sva bila tisti čas," je še dodal Tupper.

Po ločitvi ljubezen postala javna
Kmalu potem ko je Hechejeva naznanila ločitev od moža (z njim ima šestletnega sina Homerja), sta se s Tupperjem že pojavila v javnosti kot par. "Želim si, da bi ljudje Anne spoznali osebno. Ona je tako iskriva in ljubezniva oseba. Trdo dela in se posveča vsem pomembnim stvarem," je še dodal Annin ljubimec in zdaj bodoči očka James.

Lani je za Extra spregovorila tudi Anne in povedala, da si je oddahnila, ko se je po ločitvi od nekdanjega moža lahko končno pojavila v javnosti s svojo novo ljubeznijo. "Veliko bolje se počutim zdaj, ko lahko kažem čustva do človeka, ki ga ljubim, v javnosti," je dejala Anne, ki smo jo lahko videli tudi v nekaj epizodah nanizank Raztresena Ally in Everwood.

A. M.