Daisy Lowe na Otoku velja za pravo modno ikono in vzornico mnogih mladih rojakinj. Foto: Mango
Daisy Lowe na Otoku velja za pravo modno ikono in vzornico mnogih mladih rojakinj. Foto: Mango

20-letna hči nekdanjega vodje skupine Bush (in zdajšnjega soproga Gwen Stefani) in glasbenice in modne oblikovalke Pearl Lowe - menda je bila Daisy spočeta med njuno "romanco za eno noč" - ima bogate manekenske izkušnje, saj se s tovrstnim delom ukvarja že od drugega leta starosti. Pri 15 letih pa jo je v londonskem Camden Townu odkril agent in podpisala je pogodbo z agencijo Select. Drugo je zgodovina.

Daisy je osvojila tudi že svet visoke mode. Poleg naslovnice revije ID se je sprehodila po modnih brveh v oblačilih prestižnih znamk Burberry, Vivienne Westwood in Chanel, bila je tudi obraz znamke DKNY, pri kateri jo je nasledila rojakinja Alexa Chung.

Scarlett v družbi štirih lepotic
Pri Mangu se je Daisy kot obraz znamke pridružila hollywoodski zvezdnici Scarlett Johansson, ki v podobi dive iz 80. let nastopa v njihovih oglasih za letošnjo jesensko-zimsko sezono.

Poleg Scarlett in Daisy pa so pri Mangu za obraze najnovejše kolekcije izbrali še tri lepotice: Američanki Leigh Lezark in Riley Keough, hčer Lise Marie Presley (torej Elvisovo vnukinjo) ter Francozinjo Marie-Ange Casta, sestro bolj znane manekenke Laetitie. Predstavili vam jih bomo v naslednjih dneh.

V fotogaleriji si oglejte nekaj podob Daisy Lowe.