Foto:
Foto:

Svojo kolekcijo sta, v skladu s spremembami v njunem življenju in ustvarjanju, poimenovala La Metamorphose. Raziskovala sta črno barvo, ki sta jo začinila z rumeno.

Nato je prišla na vrsto mlada modna oblikovalka Anđela Lukanović, ki so jo tudi tokrat spremljale črte, geometrijo pa je združila z mehkobo narave. Navdihovala jo je povezava nežnih, ogromnih slik rož Georgie O'Keeffe in črno-belih kontrastnih portretov njenega življenjskega sopotnika Alfreda Stieglitza.

Petja Zorec je izstopala z v celoti moško kolekcijo, saj meni, da je moški trg trenutno veliko bolj v vzponu, na tem področju se da po njenih besedah bolj eksperimentirati. Navdih je našla v Woodkidovem verzu Run Boy Run (temu primerna je bila tudi glasbena podlaga), pri ustvarjanju kolekcije pa je imela v mislih športno-elegantnega urbanega moškega.

m*faganel se je tokrat predstavil s kolekcijo Thrill-13, ki je 'made in Slovenia' in namenjena urbanim "it" dekletom, pa tudi sofisticiranim damam, ki natančno vedo, kaj hočejo.

Ivan Rocco, eden najbolj pričakovanih na tednu mode med modnimi navdušenci, se je po Braziliji podal v lepe tople kraje, natančneje na Havaje.

Oglejte si podobe z modne brvi.