Po Rihanninem statusu modne ikone gre sklepati, da bodo ozka sončna očala, kakršna je v 90. nosil Eddie Murphy, kmalu zelo iskan modni dodatek. Foto: Reuters
Po Rihanninem statusu modne ikone gre sklepati, da bodo ozka sončna očala, kakršna je v 90. nosil Eddie Murphy, kmalu zelo iskan modni dodatek. Foto: Reuters
Bulgarijev "kačji" objem okrog vratu Belle Hadid. Foto: Reuters

Popzvezdnica Rihanna, obraz omenjene francoske modne hiše in mojstrica spogledovanja s fotografskim objektivom, je dokaj klasični beli toaleti dodala osebni pečat: omislila si je sončna očala s pridihom 90., pozabila pa ni niti na razkošen diamanten nakit v obliki zapestnic in uhanov.

Bella Hadid, ena najbolj iskanih manekenk ta hip in ambasadorka kozmetike Dior, je bila tokrat bolj zadržana (beri: manj razgaljena), kot smo je vajeni: v Diorjevem ateljeju visoke mode so ji namenili rdečo obleko iz prešitega svilenega satena, pika na i pa je bila ikonična "kačja" ogrlica Bulgari, ki ji je Bella dodala ujemajočo se zapestnico slavne draguljarske znamke.

Po rdeči preprogi so se sprehodile še ena zvezdnica omenjene akcijske pustolovščine Lily Collins v nežnorožnati dolgi toaleti pa članica žirije Jessica Chastain in modna ikona Tilda Swinton, prav tako del zasedbe korejsko-ameriškega filma, ki s svojimi izbirami nikoli ne razočara.

Veliko dela je sodelavcem festivala ob rdeči preprogi dala bollywoodska lepotica Aishwarya Rai, ki je v modri obleki z veliko volumna, pod katero se je podpisal Michael Cinco, zasedla dobršen del preproge in je potrebovala kar nekaj pomoči, da se je lahko prebila v notranjost festivalske palače.

Zanimive utrinke s premiere si oglejte v galeriji, posamezno fotografijo povečajte s klikom.