Simfoničnemu orkestru RTV Slovenija se bodo na v Križankah letos pridružili Dan D. Foto: Dan D
Simfoničnemu orkestru RTV Slovenija se bodo na v Križankah letos pridružili Dan D. Foto: Dan D
Ko se srečajo simofniki in mojstri rocka.
Ko se srečajo simofniki in mojstri rocka. Foto: MMC RTV SLO

Kot smo že vajeni, bo tudi letošnje slovo od poletja po zaslugi Vala 202 in Simfonikov RTV Slovenija rockovsko obarvano. Simfoničnemu orkestru RTV Slovenija se bodo 13. septembra na odru Križank pridružili rockerji Dan D, ki so letošnje leto zaznamovali predvsem z izdajo novega albuma Ure letenja za ekstravagantne ptice. Ker so vstopnice za koncert hitro pošle, bodo glasbeniki nastop ponovili še 14. septembra.

Kaj natančno lahko pričakujemo na koncertu, so glasbeniki predstavili v četrtek, 27. avgusta, ko so po zgledu legendarnih Beatlesov nastopili kar na strehi Radia Slovenija, predstavitev pa je bilo mogoče spremljati tudi v neposrednem prenosu na radijskih valovih Vala 202.

Vstopnice prejmejo
MMC in Val 202 sta pripravila pred velikim dogodkom tudi nagradno igro, v kateri ste z malo znanja in seveda sreče osvojili dve brezplačni vstopnici za koncert. Med pravilnimi odgovori, ki so na naš elektronski naslov prispeli do 6. septembra do 23.00, so bili izžrebani: Darja Auguštin, Boris Kerimov in Tina Venturini Drožina.