Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Ture avanture

Pariški Disneyland ponovno odpira svet čarovnije in domišljije

Med turističnim odpiranjem Francije se odpira tudi pariški Disneyland, ki je že prvi dan privabil veliko množico obiskovalcev. Število obiskovalcev je sicer še vedno močno omejeno, upoštevati pa morajo stroge varnostne ukrepe.

Arhiv novic

Po Sloveniji

Odprta pragozdna pot Krokar; za "spoštljivo občudovanje" mogočnih bukev

Predstavniki gozdarskih in okoljskih institucij so na območju kočevskih gozdov uradno odprli pragozdno pot Krokar. Krožno speljana pragozdna pot je dolga približno dva kilometra in s 150 višinskimi metri razmeroma strma.

4

Po odprtju občinskih mej novinarska ekipa šla z Goričkega v Piran. Ker zdaj lahko.

Novinar TV Slovenija Boštjan Rous je izkoristil možnost gibanja po državi in se z ekipo odpravil iz domačega Prekmurja na Primorsko. Katero pot boste ob odpravi prepovedi prehajanja občinskih mej ubrali vi?

8

Peričnik v objemu ledenega kraljestva je prava paša za oči

Slap Peričnik je v zadnjih tednih dih jemajoča podoba: z ledeno odejo, ki objema slap, je narava tudi letos pokazala, da ima najveličastnejšo čarobno paličico.

28

Podobe zimske idile od Gorjancev do Tamarja

Obilne padavine so v zadnjih dneh oz. tednih prinesle največ radosti tistim, ki živijo na Gorenjskem in v sosednjih regijah, kjer je snežna odeja debela, kot ni bila že desetletja. A tudi na drugem koncu države Gorjanci občasno skrbijo za snežne radosti.

25
Več
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov