Kuharski nasveti
()
Ocena novice: Vaša ocena:
Ocena 3.7 od 3 glasov Ocenite to novico!
Sir
Sir moramo najprej naribati. Foto: BoBo

Dodaj v

Panirani zrezki s sirom in mandlji

Svinjsko meso malo drugače
31. julij 2013 ob 14:40
MMC RTV SLO

Sestavine: 5 dag sira gavda, 10 dag mandljevih lističev, 4 svinjski zrezki (skupaj približno 80 dag), 4 žlice moke, 1 veliko jajce, 2 žlici masla, 2 žlici olja, sol, poper.

Sir naribamo in zmešamo z mandlji. Zrezke oplaknemo, osušimo ter začinimo s soljo in poprom.

Najprej jih povaljamo v moki, nato v razžvrkljanem jajcu in na koncu v mešanici sira in mandljev. Pečico ogrejemo na 180 st. C. V večji ponvi segrejemo olje in maslo. Zrezke počasi cvremo 3 minute na vsaki strani.

Ocvrte zrezke naložimo na nepregoren pladenj in jih za 15 minut postavimo v pečico.

Prijavi napako
Komentarji
Ta novica trenutno še nima komentarjev.
Kuharski recepti - Seznam mesn ...
link
Polnjeni jajčevci s puranom
26. julij 2016 ob 12:25 Sestavine: 2 večja jajčevca, 30 dag puranjih prsi, 7 dag ješprenja, 1 čebula, 1 paprika, peteršilj, olivno olje, sol, poper. Ješprenj namočimo. Skuhamo ga in odcedimo.
Več novic ...
Kuharski nasveti
link
Polnjeni jajčevci s puranom
26. julij 2016 ob 12:25 Sestavine: 2 večja jajčevca, 30 dag puranjih prsi, 7 dag ješprenja, 1 čebula, 1 paprika, peteršilj, olivno olje, sol, poper. Ješprenj namočimo. Skuhamo ga in odcedimo.
Več novic ...
Kazalo