Kuharski nasveti
()
Ocena novice: Vaša ocena:
Ocena 3,7 od 3 glasov Ocenite to novico!
Sir
Sir moramo najprej naribati. Foto: BoBo

Dodaj v

Panirani zrezki s sirom in mandlji

Svinjsko meso malo drugače
31. julij 2013 ob 14:40
MMC RTV SLO

Sestavine: 5 dag sira gavda, 10 dag mandljevih lističev, 4 svinjski zrezki (skupaj približno 80 dag), 4 žlice moke, 1 veliko jajce, 2 žlici masla, 2 žlici olja, sol, poper.

Sir naribamo in zmešamo z mandlji. Zrezke oplaknemo, osušimo ter začinimo s soljo in poprom.

Najprej jih povaljamo v moki, nato v razžvrkljanem jajcu in na koncu v mešanici sira in mandljev. Pečico ogrejemo na 180 st. C. V večji ponvi segrejemo olje in maslo. Zrezke počasi cvremo 3 minute na vsaki strani.

Ocvrte zrezke naložimo na nepregoren pladenj in jih za 15 minut postavimo v pečico.

Prijavi napako
Komentarji
Ta novica trenutno še nima komentarjev.
Kuharski recepti - Seznam mesn ...
link
Mesni polpeti z rožmarinom
27. avgust 2014 ob 14:07 Sestavine: 50 dag puste, mlete govedine, 2 stari žemlji, mleko, jajce, čebula, 3 stroki česna, žlička gorčice, peteršilj, po 1 žlička rožmarina in timijana, nekaj žlic drobtin, sol, poper, olje za ...
Več novic ...
Kuharski nasveti
link
Andaluzijska juha - gazpačo
3. september 2014 ob 08:54 Sestavine: 1 kg zrelih paradižnikov, 1 čebula, 2 stroka česna, 1 kumara, 1 zelena ali rdeča paprika, 10 dag kruha, olivno olje, vinski kis, sol, poper. Kruh namočimo v vodi.
Več novic ...
Kazalo