Kuharski nasveti
()
Ocena novice: Vaša ocena:
Ocena 3.7 od 3 glasov Ocenite to novico!
Sir
Sir moramo najprej naribati. Foto: BoBo

Dodaj v

Panirani zrezki s sirom in mandlji

Svinjsko meso malo drugače
31. julij 2013 ob 14:40
MMC RTV SLO

Sestavine: 5 dag sira gavda, 10 dag mandljevih lističev, 4 svinjski zrezki (skupaj približno 80 dag), 4 žlice moke, 1 veliko jajce, 2 žlici masla, 2 žlici olja, sol, poper.

Sir naribamo in zmešamo z mandlji. Zrezke oplaknemo, osušimo ter začinimo s soljo in poprom.

Najprej jih povaljamo v moki, nato v razžvrkljanem jajcu in na koncu v mešanici sira in mandljev. Pečico ogrejemo na 180 st. C. V večji ponvi segrejemo olje in maslo. Zrezke počasi cvremo 3 minute na vsaki strani.

Ocvrte zrezke naložimo na nepregoren pladenj in jih za 15 minut postavimo v pečico.

Prijavi napako
Komentarji
Ta novica trenutno še nima komentarjev.
Kuharski recepti - Seznam mesn ...
link
Zrezki s pršutom in parmezanom
18. oktober 2014 ob 10:24 Sestavine: 4 telečji zrezki (skupaj približno 70 dag), moka, 4 dag masla, 1 dl suhega belega vina, 4 večje rezine kraškega pršuta, 4 rezine parmezana ali drugega trdega sira, sol, poper.
Več novic ...
Kuharski nasveti
link
Jesenska kostanjeva enolončnica
24. oktober 2014 ob 10:02 Potrebujemo: 500 g kostanja, 400 g brstičnega ohrovta, 1 čebulo, 100 g stebelne ali gomoljne zelene, 2 kisli jabolki, zelenjavno jušno osnovo, ½ lončka kisle smetane, šopek peteršilja, olivno olje, ...
Več novic ...
Kazalo