Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Armin Sejarić

Šport Andrej Žakelj: "Državni naslov? Vse je mogoče!"

24.02.2020

Koper Primorska je najprijetnejše košarkarsko presenečenje v letošnjem letu. Kljub decembrskim težavam in skorajšnjem razpadu ekipe so se varovanci trenerja Andreja Žaklja dvignili kot feniks iz pepela. Osvojili so pokalni naslov, želijo si še državnega.

Zgodbe Reševalci izpod ruševin

19.02.2020

Postati vodnik reševalnega psa zaobjema veliko znanja. Po obveznih vodniških izpitih pride na vrsto vzgoja psa, ki ga začnemo pripravljati na ruševino. Katerih metod se poslužujemo?

Novice Novi večinski lastnik sežanskega komunalnega podjetja Marko Prunk

19.02.2020

Kraški podjetnik je znan predvsem po svojih mesnicah. Prunk ocenjuje, da podjetje posluje dobro, in napoveduje, da bo nadgradil njegovo delovanje, zlasti osnovno, komunalno dejavnost.

Novice Draščič ni več direktor koprske Marjetice

19.02.2020

Nadzorni svet javnega podjetja Marjetica Koper je na popoldanski izredni seji iz nekrivdnih razlogov razrešil direktorja Alfreda Draščiča in za začasnega direktorja imenoval dosedanjega predsednika nadzornega sveta Davorja Briševca.

Zgodbe Psihične obremenitve reševalca s psom

17.02.2020

Ker sta reševalec in pes tim, vodnikova čustva vplivajo tudi na psa.

Novice Počitniški teden primeren tudi za smučarske tečaje

17.02.2020

Tokratne zimske počitnice šolarjem v nižinah ne ponujajo zimskih radosti. Mnogi bodo zato zimsko idilo poiskali na smučiščih. Tudi na Kaninu, kjer štiri metre debela snežna podlaga ponuja idealne pogoje za smuko.

Novice Razvoj Nove Gorice in Gorice mora temeljiti na sodelovanju

17.02.2020

Nova Gorica in Gorica v zadnjem času iščeta možnosti povezovanja na več področjih. Od kandidature za evropsko prestolnico kulture, do možnosti gospodarskega sodelovanja, v okviru katerega je prenos obrtno podjetniškega sejma Expomego na slovensko stran.

Šport Koprčani še tretjič zapored pokalni prvaki

17.02.2020

Koper Primorska je na finalni tekmi pokala na Kodeljevem s 93:84 premagala favorizirano Cedevito Olimpija. Naziv najkoristnejšega igralca zaključnega turnirja je prejel član zmagovalne ekipe Aleksandar Lazić.

Novice V Kanalu proti dodatnemu onesnaževanju okolja

13.02.2020

V Kanalu ob Soči poteka izredna seja tamkajšnjega občinskega sveta o okoljski in zdravstveni problematiki prebivalcev srednje Soške doline.

Novice V Izoli naj bi v letu dni posadili tri tisoč hrastov

12.02.2020

Inštitut za raziskave in inovacije na področju obnovljivih materialov in zdravega bivanjskega okolja, ki so ga pred kratkim začeli graditi v izolskih Livadah, bo končan predvidoma do konca septembra prihodnje leto.

Novice Zdravniki v Šempetru s podpisi proti spremembam

11.02.2020

Zdravniki in vodstvo splošne bolnišnice v Šempetru pri Gorici tudi po današnjih pogovorih ostajajo vsak na svojem bregu v zvezi s spremembami statuta in organizacijskega ustroja te osrednje zdravstvene ustanove na severnem Primorskem.

Novice Pri Bazovici pozivi h končanju zanikanja povojnih zločinov

10.02.2020

V Italiji danes obeležujejo spomin na žrtve fojb in na povojno množično selitev Italijanov iz Istre, z Reke in Dalmacije. Osrednja slovesnost na Tržaškem je bila danes dopoldan pred fojbo v Bazovici.

Stran 1 od 13
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov