Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Marko Krautberger

Avtomobilnost Toyota RAV4 tudi s hibridnim pogonom

24.02.2016

Toyota tudi z najnovejšo izdajo modela RAV4 potrjuje usmeritev v nadaljnji razvoj hibridne tehnologije oziroma povečevanje deleža vozil s hibridnim pogonom.

Avtomobilnost Kia sportage vstopa v novo dobo

23.02.2016

Kia sportage četrte generacije vstopa na evropske trge dobro pripravljena na spopad s tekmeci, ki jih v tem hitro rastočem razredu ne manjka.

Avtomobilnost Spacetourer za vse, ki rabijo več prostora

05.02.2016

Citroën bo pod žaromete avtomobilskega salona v Ženevi postavil prostornega spacetourerja, ki je ukrojen po okusu družinskih ali poslovnih uporabnikov.

Avtomobilnost Začetek dobe avtomobilov

29.01.2016

Danes praznuje avtomobilska industrija pomemben jubilej, saj je pred 130 leti Carl Benz na patentni urad v Berlinu vložil prvi patent motornega vozila.

Avtomobilnost Abarth – strup iz male stekleničke

28.01.2016

Ljubitelji malih dinamičnih športnikov, si lahko odslej v Sloveniji izberejo tudi zmogljivega malčka, ki se ponaša z legendarnim znakom Abarth.

Avtomobilnost Bela barva je najbolj priljubljena

06.01.2016

Na svetovnem avtomobilskem trgu je bila s 35-odstotnim deležem, lansko leto že petič zapored, najbolj iskana bela barva karoserije, sledili sta črna in srebrna barva.

Avtomobilnost Lexus RX prodajni adut tudi v Sloveniji

17.12.2015

RX je Lexusova uspešnica, ki so jo nadvse dobro sprejeli kupci v Združenih državah Amerike, a tudi v Evropi in nenazadnje v Sloveniji so rezultati prodaje dobri.

Avtomobilnost V Peugeotevi mreži je najboljša Avtohiša Vič

14.12.2015

Podjetje Peugeot Slovenija je ob koncu leta podelilo priznanja najuspešnejšim koncesionarjem mreže v Sloveniji, najprestižnejše je pripadlo Avtohiši Vič.

Avtomobilnost Mercedes-Benzov čisto pravi kupe razreda C

12.12.2015

V množici križancev in kompromisov, ki imajo s kupeju skupno predvsem poimenovanje, je novi Mercedes-Benzov kupe razreda C precej bližje konstrukcijskemu originalu.

Avtomobilnost Peugeotova igrača 308 GTi za vsak dan

03.12.2015

Peugeot zna poskrbeti za ljubitelje zmogljivih cestnih športnikov, ki so cenovno dosegljivi širšemu krogu kupcev in uporabni za vsak dan.

Avtomobilnost Hyundai je pomladil dva modela

01.12.2015

Hyundai i40 se bo še naprej spogledoval z zahtevnejšimi kupci, manjši sorodnik ix20 pa osvajal z možnostjo prilagajanja različnim potrebam.

Avtomobilnost Mehanik mora obvladati teorijo in prakso

26.11.2015

Na zaključnem preizkusu v okviru izbora Mehanik leta, ki je potekal na SPSŠB v Ljubljani, so bili najuspešnejši Primož Rožnik, Leon Cafnik in Tomaž Zver.

Stran 3 od 8
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov