Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Radio Koper

Novice Skupni zavod za turizem dobiva vodstvo

11.06.2020

Javni zavod za turizem Nova Gorica in Vipavska dolina namreč dobiva vodstvo. Direktorico mora zdaj potrditi še svet zavoda. 

Novice Konec brezplačnemu parkiranju v Ankaranu

11.06.2020

Ankaranski svetniki so na torkovi seji dali zeleno luč koraku h končni ureditvi celotnega mirujočega prometa v občini.

Novice Pogled v snov telesa

11.06.2020

Mestna galerija Nova Gorica zaključuje letošnjo razstavno sezono s predstavijo novejših del uveljavljene slovenske umetnice Uršule Berlot. Pod skupnim naslovom Telesni razlom razstavlja dela na papirju, reliefne svetlobne slike, risbe in video.

Glasba Potovali smo po različnih zvočnih krajinah

11.06.2020

V oddaji Jazz v Hendrixu se je včeraj glasba objemala s strunami. Gostili smo namreč kar dva violinista in skladatelja, Vlada Batisto in Petra Ugrina, njun gost pa je bil kontrabasist Nikola Matošič!

Zgodbe S kolesom po dolini reke Soče

10.06.2020

Dolina reke Soče ponuja številne kolesarske izzive. Prepletena je s slikovitimi potmi, ena osrednjih je kolesarski krog, ki povezuje Novo Gorico, Tolmin in Čedad.

Novice Jamarji v Predjami odkrivajo nove rove in dvorane

10.06.2020

Člani jamarskih društev iz Postojne, Ajdovščine in Borovnice že od konca prejšnjega leta zelo zagnano raziskujejo Predjamski jamski sistem in bližnjo Lenčkovo jamo, ki se razprostira nekaj etaž nad njim.

Novice V Ajdovščini bodo zgradili Expo Vipavske doline

10.06.2020

V Ajdovščini naj bi zgradili Expo Vipavske doline. Gre za sejemski prostor, kjer bodo na ogled najpomembnejše gospodarske in kmetijske dejavnosti regije.

Novice Šempetrska bolnišnica po osmih mesecih spet brez vodstva

10.06.2020

Radivoj Nardin je včeraj odstopil z mesta vršilca dolžnosti direktorja šempetrske bolnišnice. Po osmih mesecih bolnišnica tako vnovič ostaja brez vodstva.

Novice Izola bi hkrati s kulturnim centrom gradila še ribiški muzej

09.06.2020

V Izoli bi radi imeli ribiški muzej. S tem, ko je občina v letošnjem proračunu zagotovila denar za nakup zemljišča in projektno dokumentacijo, je naredila prvi korak k izpolnitvi dolgoletne želje.

Novice V Vipavi še letos nov dnevni center starejših

09.06.2020

V Vipavi bodo letos odprli dnevni center starejših občanov. Svoje mesto bo dobil v stavbi v središču mesta. To napovedujejo na vipavski občini. A prenove dotrajane zgradbe, kjer naj bi center deloval, se še niso lotili.

Novice Črna mačka vabi v Štanjel

08.06.2020

V Štanjelu bodo obiskovalci lahko spoznali novo turistično ponudbo podjetja Karra iz Tomaja, ki se zavzema za oseben in domiseln način raziskovanja Krasa. Pripravili so raziskovalno pohajkovanje po Štanjelu, ki so ga poimenovali Črna mačka.

Novice Gradnja Epicentra na Trgu Evrope

08.06.2020

Na natečaj se je prijavilo 210 mednarodnih arhitektov. Obnova Trga Evrope med obema Goricama z gradnjo Epicentra, objekta, ki bo postavljen točno na sredini meje, je zamikala številne arhitekte po Evropi in svetu.

Stran 25 od 266
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov