Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Radio Koper

Zgodbe Poljanka Dolhar: "Stopiti v knjigarno ti da občutek normalnosti."

21.04.2020

V rubriki »Ostani doma z nami!« smo gostili že nekaj novinarjev in urednikov različnih medijev. Tokrat smo gostili Poljanko Dolhar, novinarko Primorskega dnevnika.

Glasba "Zame je ta čas darilo."

21.04.2020

Neisha se nam je v rubriki Pesem in pol predstavila z novim singlom Pismo papežu, ki je hkrati tudi zadnji singel z aktualnega albuma ‘Vrhovi‘. Zgodba skladbe je povzetek romana 2nd hand emotion Tomislava Vrečarja.

Šport Igrišča samevajo, športniki vadijo individualno

16.03.2020

V Sloveniji so do nadaljnjega preložena športna tekmovanja, nekatera so tudi odpovedana. Težava so tudi trenažni procesi, ki jih zaradi možnosti okužb ob skupni vadbi ne more biti.

Novice V Ajdovščini podražitve oskrbe starejših ne bodo občutili

15.03.2020

Oskrba starejših na domu je v Občini Ajdovščina dražja kot v bližnjih občinah, nedavno se je še podražila, a tega uporabniki ne bodo občutili. Kljub epidemiji koronavirusa storitev poteka nemoteno.

V naravnem rezervatu zadnja leta soočajo s posledicami podnebne krize. Poplave zaradi dvigovanja morske gladine in pogostejših ujm spomladi in jeseni predstavljajo resno grožnjo pestrosti habitatov in s tem raznolikosti življenja v rezervatu. Podnebne spremembe se poznajo tudi v Škocjanskem zatoku

16.03.2020

V naravnem rezervatu zadnja leta soočajo s posledicami podnebne krize. Poplave zaradi dvigovanja morske gladine in pogostejših ujm spomladi in jeseni predstavljajo resno grožnjo pestrosti habitatov in s tem raznolikosti življenja v rezervatu.

Novice Nov montessori vrtec v Vipavi

14.03.2020

Otroški vrtec, ki deluje v Občinah Ajdovščina in Vipava, se že leta sooča s prostorsko stisko. Občina Vipava bo težave reševala z zasebnim vrtcem po metodi montessori, ki naj bi začel delovati septembra.

Novice Soča in Koritnica: Začetek plovne sezone prestavljen

15.03.2020

Nova plovna sezona ne bo prinesla novih cen dovolilnic za plovbo po Soči in Koritnici.

Novice Omogočajo jim ohranjanje identitete

14.03.2020

Novogoriško osnovno šolo Milojke Štrukelj obiskuje približno petnajst odstotkov otrok, ki so se preselili iz drugih držav. Največ jih je iz Bosne in Hercegovine ter Severne Makedonije.

Novice Dolina Soče prejela zlati znak Slovenia Green Destination

14.03.2020

Občine Tolmin, Kobarid in Bovec so se spomladi 2019 pridružile Zeleni shemi slovenskega turizma. Gre za celovit nacionalni sistem za pospeševanje razvoja trajnostnega turizma.

Novice Tolmin velja za najbolj zdravo občino

12.03.2020

Tolmin med vsemi slovenskimi občinami velja za najbolj zdravo občino. Kot tako jo je prepoznal Nacionalni inštitut za javno zdravje.

Novice CoVid-19 tudi na Primorskem

08.03.2020

Med novoodkritimi primeri je 31-Lucijčanka, ki je trenutno v izolaciji na ljubljanski infekcijski kliniki. Primorka, ki sicer dela v Švici, se je pred vrnitvijo domov slabo počutila, ob prihodu v Slovenijo so jo ustrezno oskrbeli.

Novice Bralna akcija "Pod svinčenim nebom"

08.03.2020

"Pod svinčenim nebom" so v Narodni in študijski knjižnici v Trstu poimenovali bralno akcijo, ki so jo pripravili ob dveh letošnjih obletnicah: požigu Narodnega doma in usmrtitvi bazoviških junakov. Akciji so se pridružile tudi druge primorske knjižnice.

Stran 27 od 266
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov