Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Radio Koper

Zgodbe Kaj nas uči basen z naslovom Kmet in kača?

27.01.2022

Tokrat bo govor o frazemu gojiti kačo na prsih. Slovar slovenskih frazemov navaja, da ima navedeni frazem izvor v 97. Ezopovi basni z naslovom Kmet in kača.

Zgodbe "Ta soba izgleda kot Avgijev hlev!"

03.12.2021

Eden od najmočnejši junakov grške mitologije, Heraklej, je moral za kazen za storjeni zločin, umor svoje žene in njunih dveh otrok, opraviti 12 nevarnih nalog. Ena izmed njih je bila čiščenje še nikoli prej očiščenega hleva kralja Elide, Avgija.

Zgodbe Prostovoljci Rdečega križa na covidnih oddelkih

02.12.2021

Prostovoljni bolničarke in bolničarji z Območnih združenj Rdečega križa Koper, Izola in Piran so samo v času epidemije Covida-19 opravili nekaj tisoč prostovoljnih ur.

Novice Pozeba se pozna tudi na prodajnih policah

09.11.2021

Fructal se je v težavah znašel predvsem pri odkupu breskev, ki jih tako rekoč ni bilo. Zato so tudi ukinili celoten prodajni asortiment izdelkov pod blagovno znamko Vipavska breskev.

Zgodbe Izolan v Chicagu, urolog mednarodnega slovesa

21.10.2021

Dr. Ervin Kocjančič je predstojnik rekonstrukcijske urologije na Univerzi Illinois v Chicagu. Je komunikativen in govori več jezikov, kar močno olajša zadrego intimnega urološkega pregleda.

Zgodbe Radio Koper začenja novo sezono koncertov v prenovljenem Studiu Hendrix

06.10.2021

V času epidemije od marca 2020 do danes je bilo v legendarnem Studiu Hendrix Radia Koper izpeljanih prek 50 koncertov, ki so jih poslušalci lahko spremljali tako prek radijskih frekvenc kot prek video prenosa na družbenih omrežjih.

Pesem in pol Vzemi me - 2b

05.10.2021

V tem tednu ste poslušalci Radia Koper izbrali skladbo glasbenega dvojca 2b. Priložnost smo izkoristili za pogovor s članom zasedbe Gašperjem Miheličem.

Novice Se moramo digitalno razstrupiti?

24.09.2021

V Portorožu je potekala 2. strokovna konferenca o kadrovskih izzivih na Obali. Koprska Ljudska univerza in ZSSS sta kot organizatorki tokrat postavili v središče digitalno detoksikacijo in uspešne kadrovske rešitve v času epidemije.

Zgodbe Hokejski pak zamenjal za nogometno žogo

13.09.2021

Oliver Bogatinov je prehodil zanimivo športno pot, hokejski pak je hitro zamenjala nogometna žoga.

Zgodbe Bisere si nadenejo tudi rokerji: Paul Grem in Prismojeni profesorji bluesa

09.08.2021

Festival se preveša v drugo polovico, pred nami samo še nastopi skupin Fed Horses ter Čedahuči, Dagija, Tokca in Hama. Dogodki potekajo na Kapodistriasovem trgu v središču Kopra.

Zgodbe Areia se po nekajletnem oddihu vrača s poletno melodijo

05.08.2021

Areia, glasbena pustolovščina, za katero mirne duše rečemo, da je pustila najbolj izrazit odtis na slovenski lounge glasbeni sceni, se po nekajletnem oddihu znova vrača v igro s poletno melodijo.

Zgodbe Biserno ogrlico sta si nadela Bort Ross in Lamai

03.08.2021

Na letošnjem festivalu Poletje z biseri so že nastopili Šank Rock, Tabu, Bort Ross in Lamai, Paul Grem ter Prismojeni profesorji bluesa. Dogodki potekajo na Kapodistriasovem trgu v središča Kopra.

Stran 1 od 266
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov