Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Radio Prvi

Prvi Avdio: Mož zbira spodnje hlačke

25.06.2014

Ni ga intimnega odnosa, ki bi bil desetletja enak, nasprotno: dinamika med partnerjema se ves čas spreminja, in številni ugotavljajo, da dolgoleten zakon potrebuje tudi nepričakovana presenečenja.

Prvi Avdio: Punca bi seksala za boljšo službo

18.06.2014

Eden najbolj kočljivih problemov, s katerim se prej ali slej spopade vsak par, je gotovo konflikt med intimnim življenjem in zahtevami, ki jih do posameznika goji zunanji svet, še zlasti služba in ...

Zanimivosti Avdio: Z ženo se pogovarjava samo še o psu

04.06.2014

Kaj se dogaja z ljubeznijo in partnerskim odnosom v tretjem življenjskem obdobju? Ali se ljubezen res izkristalizira v svojo najčistejšo obliko?

Prvi Ali moški res padajo samo na telo?

28.05.2014

Okolje nas prepričuje, da nam z leti pada cena na "trgu ljubezni", in številni so pripravljeni narediti vse, da bi zaustavili staranje.

Zanimivosti Mišice in ljubezen

21.05.2014

Nikar se ne slepimo: vsi radi pogledamo lepo telo, pa če je žensko ali moško. Kako pomemben pa je videz telesa v partnerskem odnosu? In – ali lahko pomanjkanje mišic pokoplje sicer uspešno zvezo?

Prvi Avdio: Fant mi piše slabo poezijo

14.05.2014

Kdo si ne želi drobnih pozornosti osebe, ki jo ljubi – in kdo si jih ne želi poklanjati! Toda včasih je vsega preveč, še zlasti če vmes poseže razlika v okusih.

Prvi Mož bi rad živel kot domorodec

30.04.2014

Tokratna zgodba Mateje Perpar nas je iz udobnega dvosobnega stanovanja hotela speljati v sonaravno bivanje, v prostranost brez služb, šefov in stisk mestnega okolja.

Prvi Možu se je zmešalo od dela

23.04.2014

Tokratna zgodba Mateje Perpar ima zgornji naslov, v njem pa se skriva osrednja izmed zagat, s katerimi so se spopadli poslušalci 1. programa Radia Slovenija med četrto oddajo Pri psihiatru.

Prvi Bi umrli za svojega partnerja?

16.04.2014

Fant me kar naprej sprašuje, ali bi umrla zanj – s temi besedami se zateka po pomoč junakinja tokratne zgodbe Mateje Perpar v nizu oddaj Pri psihiatru.

Prvi Avdio: Za prijaznost je treba partnerju streči

09.04.2014

Fant je prijazen samo, če ga strežem – tako je Mateja Perpar naslovila drugo v nizu zgodb, s katero so se voditeljica Carmen L. Oven in poslušalci 1. programa Radia Slovenija spopadli Pri psihiatru.

Zdravje ''Zjutraj sem imel mokre spodnje hlače in erekcijo''

03.04.2014

Osnovnošolci so v oddaji Hudo! delili svoja doživljanja najpomembnejših telesnih preobrazb na poti odraščanja. Strinjali so se, da je zelo pomembno, da se pogovarjamo o prvih menstruacijah, nakupu ...

Zanimivosti Avdio: Punca mi hoče vzbuditi ljubosumje

02.04.2014

Ali je ljubosumnost lahko razlog za razpad ljubečega odnosa? S tem univerzalnim izhodiščnim vprašanjem so se voditeljica Carmen L. Oven in poslušalci 1. programa Radia Slovenija spoprijeli med prvo ...

Stran 1 od 1
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov