Predlogi

Odbojka
Hokej
Tenis

Rezultati iskanja

Zaradi testiranja je dodanih umetnih 2 sekunde delaya.

Zdravje

Lažna medicinska sestra v Trbovljah in lažna zdravnica v Izoli sta ista oseba

Potem ko smo poročali o lažni zdravnici s ponarejeno diplomo, ki je leta 2016 delovala kot pripravnica v izolski bolnišnici, se je izkazalo, da je ista oseba z drugo ponarejeno diplomo kot medicinska sestra službovala tudi v bolnišnici Trbovlje.

63

Več novic

Zdravje Za skrajševanje čakalnih vrst letos 55 milijonov evrov

Vlada je potrdila splošni dogovor v zdravstvu za letošnje leto, s katerim bodo med drugim zagotovljena dodatna sredstva za skrajševanje čakalnih dob.

23

Zdravje UKC Ljubljana je imel v letu 2018 dobrih 23 milijonov evrov izgube

Univerzitetni klinični center (UKC) Ljubljana je lani posloval z dobrimi 23 milijoni evrov izgube, sprva so načrtovali, da bodo imeli izgubo okoli 15 milijonov evrov, a zastavljenega cilja niso dosegli zaradi višjih stroškov dela in višjih cen energentov.

9

Zdravje V izolski bolnišnici pripravništvo opravljala zdravnica s ponarejeno diplomo

V Splošni bolnišnici Izola je pripravništvo opravljala zdravnica s ponarejeno diplomo mariborske medicinske fakultete.

60
Več

Izbor

Zdravje "Za vsaditev umetne roženice se odločimo, ko vse drugo odpove"

Nekomu vrniti vid je za oftalmologa gotovo eden od vrhuncev kariere. Vladimir Pfeifer in Alja Črnej sta v maju 2017 to storila, ko sta pacientu vsadila umetno roženico.

8

Zdravje Hobotnice, le za dlan velike, prinašajo tolažbo nedonošenčkom in staršem

V Sloveniji se na leto okoli 1.400 otrok rodi prezgodaj. Svoje prve dni preživijo v inkubatorjih in toplih posteljicah, starši pa z njimi ne morejo biti ves čas. Zadnji dve leti jim družbo delajo pisane kvačkane hobotnice.

10

Zdravje "Gonilna sila okužb z virusom HIV so osebe, ki ne vedo, da so okužene." Poznaš svoj status?

Okužba z virusom HIV je še vedno neozdravljiva, a sodobna zdravila ljudem omogočajo normalno življenje, brez strahu, da bi okužili ljudi okoli sebe, celo otroke, ki jih zaplodijo, saj je virus v ...

92

Zdravje Skotopični sindrom onemogoča branje in šolo spreminja v pekel

"Ko se svetloba odbija od belega lista, me bode v oči, neprijetno je gledati vanj, črke se premikajo, oziroma črke, na katere se skoncentriram, so še nekako v redu, vse drugo okoli pa je zamegljeno ...

45

Zdravje Pediatrinja: Mamice komaj pridejo s porodniškega dopusta, so že na bolniškem

Takoj ko se otroci začnejo vključevati v vrtec, se začnejo težave, opaža Irena Zorc, pediatrinja v Zdravstvenem domu Ivančna Gorica.

101