Predlogi

Odbojka
Hokej
Tenis

Rezultati iskanja

Zaradi testiranja je dodanih umetnih 2 sekunde delaya.

Črna kronika - Arhiv

Na cesti Novo mesto-Metlika umrl motorist

45-letni motorist je zaradi prehitre vožnje izgubil oblast na motorjem, padel in začel drseti po nasprotnem voznem pasu. Izza ovinka je pravilno pripeljal voznik osebnega avtomobila in trčil v motorista, ki je v bolnišnici nato zaradi poškodb umrl.

Za posledicami prometne nesreče umrl 28-letni voznik motornega kolesa

Za posledicami prometne nesreče, ki se je zgodila 1. maja v Šibeniku pri Šentjurju, je v celjski bolnišnici umrl 28-letni voznik motornega kolesa, doma s šentjurskega območja.

Mariborčan ni priznal krivde za eksplozijo v bloku

52-letnik je novembra lani povzročil eksplozijo, ki je razdejala celotno tretje nadstropje petnadstropnega bloka. V njej je bil hudo poškodovan, a si je opomogel do te mere, da lahko sodeluje na sojenju. Obdolženi krivde ne priznava.

Paroh Bošković znova obsojen poneverbe

Paroh Srbske pravoslavne cerkve Peran Bošković je bil tudi v ponovnem sojenju obsojen zaradi poneverbe. Sodišče mu je izreklo šestmesečno pogojno zaporno kazen s preizkusno dobo dveh let, obenem bo moral vrniti nezakonito pridobljeno premoženje.

Boris Popovič pravnomočno izgubil tožbo zoper Eugenijo Carl

Nekdanji koprski župan Boris Popovič je pravnomočno izgubil tožbo zoper novinarko RTV Slovenija Eugenijo Carl.

Michelu Stephanu osem let zapora

Senat Okrožnega sodišča v Ljubljani je odločil, da je libanonski znanstvenik Michel Stephan kriv kaznivega dejanja napeljevanja k uboju enega izmed vodilnih znanstvenikov na Kemijskem inštitutu in mu dosodil skupno osem let zapora.

Tovornjak prevrnilo na bok, voznik umrl

V torek ob 4.16 se je zunaj naselja Kozjak zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom, v kateri je umrl 25-letni voznik tovornega vozila, ki je vozil iz Mislinje proti Velenju, so sporočili iz Generalne policijske uprave.

Tožilstvo za Stephana predlaga 9 let zapora in izgon iz države

Na Okrožnem sodišču v Ljubljani se končuje sojenje Michelu Stephanu, ki ga obtožnica bremeni napeljevanja k uboju enega od vodilnih znanstvenikov na Kemijskem inštitutu. Tožilstvo zanj predlaga devet let in 6 mesecev zapora ter izgon iz države za pet let.

Obtoženi podkupovanja v zdravstvu zanikali krivdo

Na Okrožnem sodišču v Ljubljani je sklican prvi predobravnavni narok v največji korupcijski aferi v zdravstvu. Tokrat so pred sodnico Dejano Fekonja stopili Vane Antolič, Nataša Faganeli in Jana Šturm. Nobeden od njih ni priznal krivde.

Podlehniški policisti prijeli skupino 21 prebežnikov

Policisti policijske postaje Podlehnik so v nedeljo zjutraj v Veliki Varnici v občini Videm pri Ptuju, prijeli skupino 21 tujih državljanov, ki so nezakonito peš prestopili državno mejo iz Hrvaške v Slovenijo.

V požaru v Črešnjicah pri Krškem umrl moški

Za posledicami požara, ki je v nedeljo zvečer zajel stanovanjsko hišo v Črešnjicah nad Pijavškim v občini Krško, je umrl 58-letni moški, ki je v hiši prebival sam.

Policija opozarja na drzne tatvine iz stanovanjskih hiš

Na Policijski upravi Ljubljana že nekaj časa opažajo pojav drznih tatvin iz stanovanjskih hiš, ki jih storilci izvršijo prefinjeno in pretkano, ko oškodovance zavedejo do te mere, da preteče kar nekaj časa, preden ugotovijo, da so bili okradeni.

Slovenski delavec izgubil tožbo zoper Teslo

Slovenski delavec Gregor Lešnik je izgubil tožbo zoper ameriškega proizvajalca električnih vozil Tesla in nemško podjetje Eisenmann, ki ga je Tesla najela za gradnjo lakirnice v kalifornijskem Fremontu.

Policisti naključno zasegli 1,8 milijona evrov gotovine

Policisti so v sklopu pregleda cestnega prometa na avtocesti od Maribora do mejnega prehoda Pince odkrili kartonske škatle z gotovino v vrednosti okrog 1,8 milijona evrov. Madžaroma izvora bankovcev ni uspelo pojasniti.

Na Tirolskem Slovenca osumljena trgovine z mamili

Zaradi suma trgovine z mamili na avstrijskem Tirolskem preiskujejo slovenska državljana, 55-letnico in 61-letnika, sicer stara znanca policije.

Osumljenci ugrabitve Belokranjca so enkrat že neuspešno poskušali vstopiti v Slovenijo

Policija je potrdila, da so neznanci v Beli krajini v sredo ugrabili starejšega moškega in ga v prtljažniku zvezanega odpeljali proti italijanski meji ter ga nato izpustili. Tri prebežnike je policija prijela v sodelovanju z italijanskimi kolegi.

Inšpekcija Publicusu že izrekla veliko kazni, kar pa požara ni preprečilo

Ponoči je ogenj zajel deponijo odpadkov družbe Publicus v občini Komenda. Gasilci so požar omejili, a bo gašenje potekalo predvidoma še ves dan in pozno v noč. NIJZ zagotavlja, da velike nevarnosti za prebivalstvo ni.

V okolici Nove Gorice čutili zmeren potresni sunek

Seizmografi državne mreže potresnih opazovalnic so zgodaj zjutraj zaznali zmeren potresni sunek. Njegovo žarišče je bilo po prvih podatkih v bližini Nove Gorice, potres pa so čutili prebivalci širšega območja.

Prebežniki naj bi v Beli krajini ugrabili domačina

Štirje prebežniki naj bi v Beli krajini ugrabili domačina, ko je delal v vinogradu, in z njegovim avtomobilom pobegnili proti Italiji. Pri Sežani naj bi ga izpustili.

Nekdanji novinarji Dnevnika na zatožni klopi zaradi objave prisluhov

Na ljubljanskem okrajnem sodišču se je začelo sojenje časopisu Dnevnik in njegovim nekdanjim novinarjem Primožu Cirmanu, Tomažu Modicu, Suzani Rankov in Vesni Vuković, obtoženim zlorabe osebnih podatkov z objavo policijskih prisluhov.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...