Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Črna kronika - Arhiv

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...

Zaradi preprodaje heroina in kokaina priprli osem osumljencev

Preiskovalni sodnik v Murski Soboti je za osem osumljencev, starih od 21 do 55 let, zaradi suma več kaznivih dejanj s področja trgovanja s prepovedanimi drogami odredil pripor. Osumljenci delovali v treh povezanih hudodelskih združbah.

Domneven poskus uboja pri Podpeči

V okolici Podpeči naj bi v torek starejši moški skušal ubiti starejšo žensko.

Tožilstvo prejelo kazensko ovadbo proti ustavnemu sodniku Accettu

Specializirano državno tožilstvo je prejelo ovadbo proti ustavnemu sodniku Mateju Accettu zaradi storitve kaznivega dejanja protizakonitega, pristranskega in krivičnega sojenja.

Eksplodiralo v kemijski učilnici na gimnaziji, en človek poškodovan

V kranjski gimnaziji je sredi dneva pri poskusu v kemijski učilnici odjeknila eksplozija. En človek se je pri tem poškodoval in je bil odpeljan v Univerzitetni klinični center Ljubljana.

V prometni nesreči na Tržaški cesti v Mariboru umrl motorist

Na Tržaški cesti v Mariboru se je v križišču k trgovini Merkur malo pred 13. uro zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena osebni avtomobil in motor, pri čemer je motorist na kraju dogodka umrl.

Zaradi vbodnih ran izkrvavel 26-letnik v Straži pri Raki

Dolenjski policisti preiskujejo uboj v naselju Straža pri Raki v občini Krško. Po sporu med mladoletnikom, 19-letnikom in 26-letnikom naj bi mladoletnik zabodel 26-letnika, ki je na kraju izkrvavel.

V Saubermacherjevem centru zaradi požarov izredni nadzor

Okoljska inšpektorica je v centru za ravnanje z odpadki družbe Saubermacher v Lenartu v Slovenskih goricah v ponedeljek izvedla izredni nadzor, je objavil inšpektorat za okolje in prostor.

Nihče v zadevi odrezana roka ni priznal krivde

Obtožena v primeru domnevne zavarovalniške goljufije z odrezano roko Julija Adlešič se je na nadaljevanju predobravnavnega naroka izrekla za nedolžno.

Razkrinkali mednarodno združbo tihotapcev ljudi

Sodelavci policij iz Slovenije, Hrvaške, Italije, BiH-a in Europola so uspešno končali preiskavo delovanja mednarodne kriminalne združbe, ki je od aprila tihotapila nezakonite prebežnike čez ozemlja držav jugovzhodnega Balkana v EU.

Za požar v Saubermacherju v Lenartu znova kriv samovžig odpadkov

Vzrok za nedeljski požar v centru za ravnanje z odpadki družbe Saubermacher v Lenartu je samovžig mešanih odpadkov, so danes sporočili s policije. Materialne škode v požaru ni bilo.

Pri Celju oborožena neznanca oropala vozilo za prevoz denarja

Na Ljubečni pri Celju sta malo pred 6. uro zjutraj dva oborožena storilca na tamkajšnjem avtocestnem uvozu oropala vozilo za prevoz denarja. Pri ropu sta uporabila strelno orožje, vendar nihče ni bil poškodovan, so sporočili policisti.

V Saubermacherju v Lenartu znova zagorelo

V centru za ravnanje z odpadki Saubermacher v Lenartu v Slovenskih goricah je okoli 17.30 znova zagorelo.

V Prosenjakovcih ponoči razstrelili bankomat

Neznanci so preteklo noč okoli 4. ure v Prosenjakovcih v občini Moravske Toplice razstrelili bankomat. Zaradi eksplozije je nastalo za 30.000 evrov škode na bankomatu in objektu. Nihče ni bil poškodovan.

Umrl po trčenju v prometni znak

Ob 13.52 je na cesti med Postojno in Hraščami motorist z motornim kolesom trčil v obcestni znak. Zaradi poškodb je umrl na kraju nesreče.

Abramov in njegova starša krivde v zadevi odrezana roka ne priznavajo

Sebastien Abramov in njegova mati Tina Huskić Colarič sta se na sodišču izrekla za nedolžna. Očeta, Gorazda Colariča, na sodišče ni bilo, kar je sodišče štelo, kot da krivde ne priznava. Julija Adlešič se o krivdi še ni mogla izreči.

Softiću za umor na ponovljenem sojenju še višja kazen

Okrožno sodišče je Senada Softića obsodilo na 29 let in tri mesece zapora za umor in povzročitev splošne nevarnosti pred dvema letoma na Titovi cesti v Mariboru. Sodišče mu je tako izreklo še višjo kazen, kot jo je prejel pred pritožbo.

V prometni nesreči umrla dva motorista

V Stranicah se je zgodila prometna nesreča, v kateri so bili udeleženi 74-letni voznik avtomobila in trije motoristi. Nesreča se je zgodila, ker je voznika avta odneslo na nasprotni pas. Zaradi poškodb sta na kraju nesreče umrla dva motorista.

Kurdski aktivist Kiliç izpuščen iz pripora

Zunajpravni senat koprskega okrožnega sodišča je v sredo odpravil pripor za nemškega državljana Ismeta Kiliça, ki ga je policija na podlagi Interpolove tiralice priprla 26. julija.

Janković: Tožilka me že sedem let maltretira in šikanira

Ljubljanski župan Zoran Janković se bo pritožil na novi obtožnici, ki ju je zoper njega ta mesec vložilo specializirano državno tožilstvo.

Sodišče zavrnilo odškodnino za Stanko Setnikar Cankar, ki se bo pritožila

Okrožno sodišče v Ljubljani je zavrnilo tožbeni zahtevek nekdanje ministrice za izobraževanje Stanke Setnikar Cankar, ki je od države zahtevala skoraj 31.000 evrov odškodnine in javno opravičilo, ker je KPK objavila podatke o njenih honorarjih.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...