Klemen Klemen je v umetni komi. Foto: MMC RTV SLO
Klemen Klemen je v umetni komi. Foto: MMC RTV SLO

Klemen Klemen, ki se zdravi na oddelku za intenzivno terapijo v UKC-ju LJubljana, naj bi v nedeljo ponoči padel po stopnicah na domačem dvorišču in se pri tem poškodoval, o čemer so bili obveščeni tudi policisti. Starši, sorodniki in prijatelji izjav o njegovem zdravstvenem stanju ne dajejo.

Iz založbe Nika Records so sporočili, da informacije o šestkratnem zlomu lobanje ne držijo. Zapisali so, da je Klemen Klemen pred dnevi res utrpel pretres možganov, a ni doživel nobenega zloma. "Zdravniška ekipa ljubljanskega kliničnega centra ga je kmalu po sprejemu po običajnem postopku spravila v umetno komo, vitalni deli njegova telesa pa niso prizadeti. V naslednjih dneh naj bi Klemna prebudili iz umetne kome in ga prepustili domači oskrbi."

Informacije o Klemnovi poškodbi naj bi prišle od prijateljev iz Trnovega, predela Ljubljane, ki ima v njegovi glasbi posebno mesto. Njegov glasbeni prvenec je plošča Trnow stajl, na kateri sta med drugimi pesmi Keš pičke in Baraba. Zadnji album je izdal leta 2003, pred leti pa se je umaknil z oči javnosti.