eč bo znanega po opravljeni preiskavi, so povedali na policiji. Foto: BoBo
eč bo znanega po opravljeni preiskavi, so povedali na policiji. Foto: BoBo

Policijska uprava Ljubljana je bila okoli 19.45 obveščena o poškodovanem človeku na območju Viča, so sporočili policisti. Poškodovanemu je bila nudena nujna zdravniška pomoč, nato pa so ga odpeljali v UKC Ljubljana. Ker policisti še vedno opravljajo ogled kraja dogodka in zbirajo obvestila, več informacij niso mogli posredovati.

Incident se je zgodil pred eno od restavracij na Tbilisijski, kjer je potekala novoletna zabava Kemijskega inštituta. Nekateri udeleženci zabave so za STA povedali, da je policija pred restavracijo našla ustreljenega moškega, neuradno pa smo izvedeli, da naj bi bil to direktor Kemijskega inštituta.

Na 24ur.com so zapisali, da je na kraj dogodka naknadno prišel tudi predsednik upravnega odbora kemijskega inštituta Janez Levec, ki so ga tja naknadno poklicali kriminalisti.

Policija je območje zaprla s trakom, tam je več policijskih vozil, prišli so tudi kriminalisti in forenziki. Policisti na kraju zbirajo informacije pri udeležencih zabave v restavraciji. Na policiji niso ne potrdili ne zanikali, da bi iskali morebitnega napadalca, je pa zagotovil, da bi policija nemudoma obvestila javnost o morebitni nevarnosti.