Prizorišče tragičnega dogodka. Foto: TV Slovenija
Prizorišče tragičnega dogodka. Foto: TV Slovenija

Policisti še vedno zbirajo obvestila in preverjajo sum morebitnega kaznivega dejanja. Predstavnik za odnose z javnostmi Policijske uprave Ljubljana Tomaž Tomaževič je navedel, da iščejo pogrešanega partnerja poškodovane 44-letnice. Navedel je, da gre za 47-letnega moškega močnejše postave, brez las, s kraja pa je odšel peš, oblečen v kratke modre hlače in po vsej verjetnosti bos.

Ljudi, ki bi kar koli vedeli o pogrešanem, policija poziva, naj to sporočijo na številko 113. Po prvih podatkih pogrešani ni nevaren, a vendarle velja previdnost, je opozoril Tomaževič.

Po njegovih besedah je za zdaj znano, da je bil pogrešani moški v bližini kraja dogodka, ne pa tudi, kakšna je bila njegova vloga. Policisti sicer preverjajo tudi sum morebitnega kaznivega dejanja, piše Slovenska tiskovna agencija.

Zažgal naj bi jo v avtomobilu

Poškodovano 44-letno žensko je na dvorišču našel njen sin. Kot je za TV Slovenija poročala Alenka Bevčič, naj bi domnevni storilec ženo zažgal v avtomobilu, takoj ko je prišla iz službe, nato pa zbežal v bližnji gozd.

Tako žrtev kot storilec sta domačina. On je dolgoletni gasilec, ona zaposlena pri znanem ljubljanskem odvetniku, je dodala Bevčičeva.

Domnevni storilec naj bi s kraja dogodka zbežal v bližnji gozd v natikačih, ki so jih pozneje našli v bližini. Policisti ga iščejo na širšem območju Grosuplja.

Tragedija pri Grosupljem