Bo Info TV menjal lastnika? Foto: MMC RTV SLO
Bo Info TV menjal lastnika? Foto: MMC RTV SLO

Od koga naj bi delež kupovala, še ni znano, domneva pa se, da od Triglava naložb. Kar zadeva pogajanja, pa naj bi se ta ustavila pri pogodbah sedanjih lastnikov, saj naj te ne bi bile urejene.

Grbčeva za zdaj pogovorov o nakupu ni želela ne potrditi ne zanikati, prav tako ni odgovorila na vprašanje, ali delež kupujeta v svojem imenu oziroma ali ga kupuje družba Center naložbe, katerega večinski lastnik je Boško Šrot.

Večinski, 51-odstotni lastnik Info TV Vladimir Vodušek pa je za STA dejal, da se sam ne pogovarja o prodaji deleža, ne ve pa, ali delež prodajata Triglav naložbe, ki je 40-odstotni lastnik družbe, oziroma Leo Oblak, ki ima v lasti devet odstotkov Info TV.

Triglav naložbe objavil vabilo za ponudbe
Družba Triglav naložbe je sicer v začetku julija objavila vabilo k dajanju ponudb za nakup 40-odstotnega deleža v družbi, interes pa so do konca julija, ko se je iztekel razpisni rok, izkazala tri podjetja.

Triglav naložbe je pred tedni ponudnike pozval k izboljšanju ponudbe, rok oddaje izboljšanih ponudb pa naj bi se iztekel prav konec avgusta.