Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Deli Televizija MMC Radio Kazalo
Stanje na cestah in mejnih prehodih

Mnenje

Slavko Jerič Številke ne lažejo: slovenski nogomet je v gnojni buli

Marsikaterega spremljevalca slovenskega nogometa je stresel pogled na drugi kvalifikacijski krog v evropskih tekmovanjih, v katerem je izgubila vsa slovenska četverica, upanje za obstanek v Evropi ima le še Maribor, ki pa mu ne kaže prav najbolje.

140

Kolumne

Urban Praprotnik Ali nam tarnanje pomaga premagovati ovire?

Ko se spopademo z oviro, ki se pojavi na naši poti, spontano začnemo tarnati. Kaj nam je tega treba, da se nam dela krivica, da imamo smolo, tega pa res nismo pričakovali, to ni za nas ... Ampak ali je ta spontan odziv dober? Ali se lahko odzovemo bolje?

2

Slavko Jerič Rogličeva nebesedna komunikacija priča o presežkih in trpljenju

Slaba polovica Toura je postavila zanimive temelje za napeto nadaljevanje dirke vseh dirk, ki bo čez slaba dva tedna okronala novega (ali starega) kralja Dirke po Franciji.

105

Slavko Jerič Atomska bomba je padla na Jumbo Vismo

Martin Hvastija je pred Tourom razmišljal, da slovensko zmago na dirki vseh dirk lahko prepreči le atomska bomba ali nesreča podobnih razsežnosti. Atomska bomba je v zloglasni peti etapi padla na "slovensko" ekipo Jumba Visme.

150

Slavko Jerič Filmska nadaljevanja ali kakšne filme bomo v prihodnosti še gledali v kinih?

Fran nostalgijo opredeli tudi kot močno, otožno željo po tem, kar je osebek v preteklosti čutil ali imel. Na nostalgijo sem pomislil ob filmskem nadaljevanju Top Gun, ki je po več kot treh desetletjih nepričakovano uspešno nasledil originalni film.

52
Več

Kolumnisti

Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov