Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Olimpijski dnevnik

Mnenje

Kolumne Per aspera ad Astra*

Prek trnja do zvezd, pravi latinski pregovor, ki bi ga v koronskem jeziku lahko razvezali v sestavek, ki bi nas popeljal prek napora do olajšanja. Civilizacijska pridobitev ponuja sestop z epidemičnega vrtiljaka, meni je namenil cepivo AstraZenece.

11

Urban Praprotnik Gibanje in covid-19

Se spomnite dedka Tonija iz Zagreba, ki je v naključnem pogovoru s hrvaško novinarko strnil misel o tem, da bodo upokojenci, ki se ne gibajo, uničili zdravstveni sistem in zaključil v čustveno nabito sporočilo “Vježbaj, pi... ti materina”?

12

Marko Radmilovič Zapisi iz močvirja: Dolgo, vroče poletje.

Slovenija se je ostro zavzela za preiskavo zločina, ki se je v Iranu zgodil leta 1988. Pobuda je nadvse humana in sodi v kontekst slovenskega boja proti svetovnim avtokratom in diktatorjem. A ne proti vsem diktatorjem …

7

Andrej Stopar Dejstva

"Američanom je veliko do zgodovine, kajti toliko stvari je na kocki. Ta država ni bila ustanovljena na temelju etničnega, 'Blut und Boden', nacionalizma, ampak idej."

43

Tomo Kočar Kako v pravljicah fantje postanejo moški

Pravljice lahko delimo na različne skupine. Ena izmed možnosti je deljenje na pravljice za fante in pravljice za punce. Oglejmo si tokrat, kakšne so posebnosti 'fantovskih' pravljic, česa nas naučijo in kako to uporabiti v življenju.

1
Arhiv novic

Kolumnisti

Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov