La Toya je tudi povedala, da Michael sploh ni želel pripraviti serije koncertov v Londonu, ampak je bil v njih prisiljen. Foto:
La Toya je tudi povedala, da Michael sploh ni želel pripraviti serije koncertov v Londonu, ampak je bil v njih prisiljen. Foto:
Komu bodo dodeljeni Michaelovi otroci, še ni znano. Foto: EPA

La Toya je tudi povedala, da so bili na vratu njenega brata vidni štirje sveži vbodi z iglo, zato sklepa, da je bil Michael Jackson umorjen. "Pred manj kot mesecem dni sem že povedala, da mislim, da bo Michael umrl še pred nastopom v Londonu, to pa zato, ker je bil obkrožen z ljudmi slabih namenov," je še dejala sestra kralja popa.

"Verjamem, da je bil Michael umorjen. To sem čutila že od vsega začetka. V zaroto ni bil vpleten le en človek, precej verjetnejše je, da je šlo za zaroto več ljudi."

Čakanje na izsledke uradne obdukcije
Uradni vzrok Jacksonove smrti za zdaj še ni znan, saj je treba počakati na dokončne raziskave. Losangeleška policija pa pravi, da bi bila smrt obravnavana kot umor v primeru, če bi obdukcija pokazala, da so pevcu pred smrtjo dali ogromno količino močnih zdravil na recept. Vendar pa bodo izsledki uradne obdukcije znani čez dva tedna, medtem ko naj bi štiri vbode z iglo - o katerih govori La Toya - pokazala zasebna obdukcija.

V intervjuju je pevčeva sestra razkrila tudi, da je imel Michael navadno pri sebi milijon dolarjev v gotovini, ki pa jih v času njegove smrti oziroma tik po njej, v hiši niso našli. Poleg tega so, po besedah La Toye, ob postelji našli intervenozno injekcijo in kisikove bombe ob stenah.

Usoda otrok še ni znana
Poleg tega je tudi opisala, kako je na dan njegove smrti peljala Michaelove otroke k njegovemu truplu; Paris se je sklanjala nad truplo in na njegovo zapestje namestila zapestnico, na njegovo telo pa pisane kamne. Usoda treh otrok trenutno še ni odločena, ker sodišče čaka na pričanje Jacksonove nekdanje žene Debbie Rowe, mame Princa Michaela in Paris.