Leonardo DiCaprio bo nastopil v glavni vlogi odsluženega kaznjenca, ki se skuša vključiti nazaj v družbo. Foto: EPA
Leonardo DiCaprio bo nastopil v glavni vlogi odsluženega kaznjenca, ki se skuša vključiti nazaj v družbo. Foto: EPA

Novi scenarist, ki je v svojih 20. letih, ne bo doživel le, da bodo njegov scenarij prenesli na veliko platno, ampak bosta to storili dve v hollywoodu dobro uveljavljeni imeni - Ridley Scott in Leonardo DiCaprio, ki sta pred nedavnim končala snemanje Body of Lies.

DiCaprio se bo vrnil v 80. leta
Nad trilerjem The Low Dwellers bosta zveznika bedela kot producenta, DiCaprio pa bo zaigral tudi v glavni vlogi. Če sta vam bila všeč filma The History of Violence in Ni prostora za starce, vam bo, kot kaže, The Low Dwellers pisan na kožo. Zgodba je postavljena v Indiano sredi 80. let in pripoveduje o moškem, ki se skuša po odsluženju zaporne kazni vključiti v družbo, kar pa zaradi pritistka "prijateljev" iz preteklosti ni tako lahko, kot se zdi.

Režiserja sicer še niso določili, a po vsej verjetnosti bo to kar Ridley Scott. Film nastaja pod okriljem Warner Brosa in Sony Picturesa.

The Low Dwellers je prvi večji sklenjeni posel v Hollywoodu po koncu stavke scenarstov, čeprav bi tega najbrž glede na to, da se pod scenarij podpisuje Ingelsby, sklenili tudi med samo stavko.