Cardi B je prva ženska z grammyjem za najboljši repovski album v zgodovini, dobila ga je za album Invasion of Privacy. Foto: Reuters
Cardi B je prva ženska z grammyjem za najboljši repovski album v zgodovini, dobila ga je za album Invasion of Privacy. Foto: Reuters

To ne bo prvo sodelovanje med umetnicama iz Bronxa, reperko s pravim imenom Belcalis Almanzar in pevko z nadimkom JLo. Že lani sta sodelovali pri skladbi Dinero.

Mogoče je, da se bodo igralski zasedbi pridružile še Lili Reinhart, Keke Palmer, Julia Stiles, oskarjevka Mercedes Ruehl, Trace Lysette in Mette Towley, poroča spletna publikacija Deadline.

Film o nekdanjih striptizetah
Scenaristka in režiserka filma je Lorene Scafaria, ki jo je za film navdihnil članek iz leta 2016, objavljen v New York Magazine. Tam so razkrili "maščevalno" zgodbo skupine nekdanjih uslužbenk striperskega kluba, ki so na svojevrsten način premešale karte svojim klientom z Wall Streeta. Scafaria je film opisala kot šokanten in zabaven.

"Ne bi si mogli želeti vznemirljivejše in bolj nadarjene ekipe umetnikov, ki bi se pridružila našemu projektu," je ob novici povedal Adam Fogelson, direktor produkcijske hipe STXfilms, ki bdi nad ustvarjanjem filma.

Cardi B, prva ženska z grammyjem za najboljši repovski album (Invasion of Privacy), je v preteklosti večkrat spregovorila o letih, ko se je preživljala kot striptizeta. Vse od 18. leta je delala kot erotična plesalka. Nato je svojo mrežo sledilcev začela graditi na družbenih omrežjih ‒ predvsem na račun razgaljanja. Prisotnost na družbenih omrežjih ji je "priskrbela" mesto v resničnostnem šovu televizijskega kanala VH1 Love & Hip Hop: New York. Zatem se je začela kot avtorica in izvajalka ukvarjati z glasbo, kmalu je zaslovela s singlom Bodak Yellow.