V dobrih starih časih je bilo članov zasedbe Take That pet: Robbie Williams je bil tisti, ki je skupino zapustil prvi in si tudi izboril najuspešnejšo solokariero. Letos je obljubil, da se lahko
V dobrih starih časih je bilo članov zasedbe Take That pet: Robbie Williams je bil tisti, ki je skupino zapustil prvi in si tudi izboril najuspešnejšo solokariero. Letos je obljubil, da se lahko "čez pet let" nadejamo še ene združitve originalne postave. Foto: Wikipedia

V novem filmu z naslovom Greatest Days o "fiktivnem fantovskem bandu in njihovih občudovalkah" bodo vlogo glasbenih uspešnic "odigrali" komadi skupine Take That. Film bo pravzaprav samo filmska priredba odrskega muzikala The Band. Predstava je v ospredje postavila skupino prijateljic, ki se po dolgih letih zberejo, da bi še enkrat v živo videle svojo najljubšo skupino.

Producent Danny Perkins je za Deadline dejal, da so Take That zelo vključeni v nastanek filma. "Navdušeni so nad idejo filma in sodelujejo pri vsakem koraku." V odrski različici je bilo uporabljenih 16 uspešnic benda, ki za film piše tudi novo pesem.

Lahkotna zabava za krizne čase?
"Trenutno zaskrbljenost povzročajo veliko resnejše reči, ampak upamo, da bo film prinesel nekaj radosti,"
je dodal Perkins, ki upa, da bo Greatest Days imel "podobno poživljajoč učinek", kot ga je imel film Mamma Mia!, ki je izšel med finančno krizo leta 2008.

Film bo režirala Coky Giedroyc, ki je podpisana tudi pod prihajajočo komedijo How to Build A Girl. Scenarij bo napisal Tim Firth, ki je imel enako vlogo tudi pri odrskem muzikalu.