De Brea, ki je tudi scenograf predstave, je poudaril, da komedija temelji na človeških hibah, padcih in porazih ter da odpira tisto najobčutljivejše v ljudeh, kar po navadi v življenju spretno prikrivajo. Zato je bilo najtežje igralca prepričati, da ni treba vedno stopiti na oder kot junak, ampak da pokaže tisto, kjer je človek najlepši, a hkrati v družbi najbolj stigmatiziran in odrinjen.

"Civilizacijsko smo te stvari tako grdo prikrili, da se moraš z igralcem res spustiti v zelo fer analitičen proces, da bi to pokazal," je dejal. Pri tem se je ukvarjal izključno z igralcem, saj ga, kot je dejal, iluzija vedno manj zanima. Zanima ga realnost, ki je boleča, namen komedije pa po njegovem mnenju ni samo zabavati, ampak "z ostro in globoko kritično ostjo zarezati v mentalni vzorec človeka".

V predstavi igrajo Jaka Lah, Jana Zupančič, Tjaša Železnik, Jožef Ropoša, Uroš Smolej, Gašper Jarni, Viktorija Bencik Emeršič, Lena Hribar, Judita Zidar, Matic Lukšič, Klemen Kovačič, Tomo Tomšič, Boris Kerč, Mario Dragojević in Klara Kuk.

Kostumograf je Leo Kulaš, lektorica Barbara Rogelj, oblikovalec svetlobe Andrej Koležnik in oblikovalec zvoka Sašo Dragaš.