Se bo Slaviša Stojanović po 12 letih res vrnil na klop Domžal, s katerimi je bil prvak leta 2007 in 2008. Foto: MMC RTV SLO
Se bo Slaviša Stojanović po 12 letih res vrnil na klop Domžal, s katerimi je bil prvak leta 2007 in 2008. Foto: MMC RTV SLO

Odgovor Slaviše Stojanovića na vprašanje Anžeta Bašlja ob koncu nogometnega studia na TV Slovenija 2 po tekmi 27. kroga Maribor - Aluminij (3:0), ali bo nekdanji selektor Slovenije in dvakratni državni prvak z Domžalami v ponedeljek imenovan za novega trenerja ravbarjev.

Po treh četrtinah sezone 2019/20 so Domžale na predzadnjem, 9. mestu, ki prinaša po koncu sezone dodatni dvoboj za popolnitev Prve lige. Letošnji deveti klub se bo tako 26. in 30. julija pomeril z Gorico, ki si želi ekspresne vrnitve med slovensko elito.

Iz domžalskega kluba so sredi nedelje tako sporočili, da bo v ponedeljek ob 13.00 v klubskih prostorih izredna novinarska konferenca. Glavni akterji po opravljenem druženju z mediji ne bodo na voljo za izjave, kar nakazuje na trenersko menjavo.

Pred vprašanjem o morebitnem sprejetju trenerske službe je Stojanović pokomentiral stanje na lestvici pred zadnjo četrtino sezone 2019/20: "Kakršen bo boj za prvaka, bo tudi boj za dodatne kvalifikacije. Zelo zanimiv položaj za Domžale, česar pri njih nismo vajeni, vsaj v zadnjih letih."

Vir: TV Slovenija