Mario Kvesić je edini zadetek v Prvi ligi dosegel proti Sežani 12. decembra. Foto: www.alesfevzer.com
Mario Kvesić je edini zadetek v Prvi ligi dosegel proti Sežani 12. decembra. Foto: www.alesfevzer.com

V Stožice sta prišla 19. novembra, zdaj pa sta izkoristila klavzulo v pogodbi, ki jima je omogočala, da lahko na polovici sezone zapustita klub. Oba sta zbrala osem nastopov in dosegla en zadetek v Prvi ligi.

Branilec Milović je odločil tekmo proti Sežancem v Stožicah 12. decembra, v 89. minuti je postavil končni izid 2:1. Seli se na Madžarsko k Disgyöriju. Kvesić je na tej tekmi zadel za vodstvo Olimpije v 22. minuti.

Skender: Žal jima nismo mogli dati konkurenčne ponudbe
"Glede nato, kako bomo rešili igralsko križanko, bomo oblikovali tudi cilje. Milović in Kvesić sta odšla. Žal jima nismo mogli dati konkurenčne ponudbe. Zdaj moramo še malo podaljšati seznam," je poudaril trener Dino Skender.

Predsednik Milan Mandarić že nekaj let napoveduje odhod, a za zdaj še kar ostaja v Ljubljani. Prišel je pred šestimi leti in v tem obdobju osvojil dva naslova državnega prvak ain tudi dve pokalni lovoriki.

"Jutri ali pojutrišnjem se bom sestal z Mandarićem. da se bova pogovorila o igralcih in nadaljevanju sezone," je dodal Skender.

Na treningu je manjkal Vukušić, vrnil se je Valenčič
Na uvodnem treningu ni bilo najboljšega strelca lanske sezone Anteja Vukušića. Đorđe Ivanović in Andres Vombergar prideta v naslednjih dneh. Na treninge se je po poškodobi vrnil Vitja Valenčič, vadil je tudi Nik Kapun.

Po dobrih dveh tednih odmora so se zmaji vrnili na treninge in začeli s pripravami na spomladanski del sezone. Zaostanek za vodilnim Mariborom znaša tri točke. Najprej jih 10. februarja čaka neugodno gostovanje na koprski Bonifiki.

Skender po dveh odhodih pričakuje okrepitve za spomladanski del