Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Prva liga

Za uvod v priprave v Turčiji visok poraz Mariborčanov

Nogometaši Maribora so priprave v Beleku v Turčiji začeli s porazom z 0:3 proti Lechu iz Poznanja. Do prihodnje sobote bodo njihovi tekmeci na obali Sredozemskega morja še Vojvodina (1. 2.), dunajski Rapid (4. 2.) in slovaški klub Dunajska Streda (8. 2.).

10

Rene Mihelič po 10 letih znova v dresu vijoličastih

Maribor je predstavil novo okrepitev, po skoraj 10 letih se v Ljudski vrt vrača Rene Mihelič. Zdaj 31-letni napadalni vezist je z vijoličastimi podpisal enoletno pogodbo in se takoj pridružil pripravam v Moravskih Toplicah.

109

Ponedeljkova skupščina Olimpije po prošnji Kaiserja uradno preklicana

Napovedani prevzem nogometnega kluba Olimpija se je spremenil v farso, potem ko je edini kandidat za novega predsednika Thomas Kaiser zaprosil za preložitev za ponedeljek sklicane izredne skupščine kluba. Ta je zdaj tudi uradno preklicana.

72

Tomaž Ambrožič

Bil sem šokiran, kako malo je vedel o slovenskem okolju. Verjel je, da je pri nas tako kot v Angliji, pričakoval je, da se mu bo denar prilival iz televizijskih pravic, vstopnic, od sponzorjev, ki bodo sami prišli, kot je bilo v Portsmouthu.

7

Sinova slavnega Marca Wilmotsa okrepila Triglav

Triglav, ki je jesenski del Prve lige končal na sedmem mestu, se je okrepil za spomladanski del prvenstva. V nadaljevanju sezone bosta v Kranju igrala Marten in Reno Wilmots.

15
Arhiv novic
Prijavite se na e-novice