Naslovna stran Adeline spletne strani. Po nekaterih neuradnih informacijah naj bi novi album izšel 19. novembra. Foto: Posnetek zaslona
Naslovna stran Adeline spletne strani. Po nekaterih neuradnih informacijah naj bi novi album izšel 19. novembra. Foto: Posnetek zaslona

Adelini oboževalci na nov album čakajo že šest let, zdaj pa vse kaže, da ga bo priljubljena pevka res kmalu izdala. Najverjetneje bo sledil vzorcu njenih prejšnjih albumov, ki so nosili številske naslove, povezane s prelomnicami v življenju danes 33-letne glasbenice: 19, 21 in 25.

Po več mestih po svetu so se namreč pojavile projekcije z napisom 30 na zeleno-modrem ozadju – po poročanju BBC-ja so jih med drugim opazili na poslopju galerije Tate v Londonu, na Eifflovem stolpu v Parizu, na rimskem Koloseju, na berlinskih brandenburških vratih, na poslopju muzeja Nemo v Amsterdamu in na newyorški znamenitosti, Empire State Buildingu.

Uporabniki družbenih omrežij so sicer navajali še, da so logo (številko 30, zapisano v podobni pisavi kot na Adelinih prejšnjih albumih) opazili tudi v Združenem kraljestvu, Rusiji, Braziliji, Mehiki, na Poljskem, Irskem, v Kanadi, Južni Koreji in Maleziji.

V podobno barvo sta se obarvala tudi profila glasbenice na Twitterju in Instagramu, medtem ko je njena uradna spletna stran nehala delovati, na sinjemodrem ozadju je zgolj povabilo zainteresiranim, naj se prijavijo na novice.

Foto: Posnetek zaslona Twitter/Instagram
Foto: Posnetek zaslona Twitter/Instagram

Pevka, ki za zdaj še ni komentirala govoric o novem albumu, je že leta 2019 namignila, da bo njenemu četrtemu albumu naslov 30, ko je na Instagramu v šali zapisala: "30 bo album plesne glasbe, samo da vam kljubujem."

Pred tem je sicer napovedovala, da bo glasbeno kariero začasno postavila na stranski tir in se posvetila družini: z dolgoletnim partnerjem Simonom Koneckijem sta se namreč oktobra 2012 razveselila sina Angela, leta 2017 sta se tudi poročila, a že dve leti pozneje razšla. Ločitev je postala dokončna marca letos.