Foto: Dom 24
Foto: Dom 24

»Upočasni tempo, umiri se, usedi se in dihaj.« Vse to ste verjetno že slišali. In ste tudi verjetno bolj pozorni na to, kaj um in telo potrebujeta. Počitek. Na udobnem oblazinjenem pohištvu bo to veliko enostavneje in učinkoviteje.

Enosedi

Izvrsten počitek omogočajo enosedi in so prostor namenjen samo vam. Bogato okrašeni ali klasični enosedi bodo zadovoljili okuse tudi najzahtevnejših uporabnikov. Poleg tega, da so edinstven prefinjen dekorativni element zagotavljajo tudi izjemno praktično uporabo. Ne glede na to ali ga boste postavili v predsobo, dnevno sobo ali kar v kuhinjo. Nepogrešljiv kos pohištva, kateri poskrbi za pravo nirvano.

Enosed je uporaben kos pohištva tudi za otroke in hišne ljubljenčke. Vsak lahko v njem najde svoje zadovoljstvo in svoj lasten oblak za enkraten počitek in sprostitev. Poudarjajo podobo prostornega in prijetnega domačega okolja.

Foto: Dom 24
Foto: Dom 24

Udobni dvosedi z ležiščem

Udobni dvosedi z ležiščem ali brez so predvsem za ljubitelje elegance in udobja. Dvosed bo odlično nadomestil dva ali celo tri stole. Stilski dvosedi bodo dopolnili notranjost.

Dvosedi razveseljujejo oko s svojim inovativnim dizajnom. Odlično se podajo v razne prostore doma. Resnično je vredno nameniti pozornost dvosedom, ki zavzemajo zelo pomembno vlogo pri funkciji sprostitve.

Največjo popularnost pridobivajo tudi, zaradi možnosti nadomestila postelje. Bivalni prostor in domača oprema mora imeti veliko funkcionalnosti, zato kakšno ležišče več ne bo nikoli odveč. Dvosed s spalno funkcijo je torej tudi rešitev, kadar dobite obisk, kateremu je potrebno zagotoviti udobno posteljo.

Foto: Dom 24
Foto: Dom 24

Tabureji

Če ste doslej menili, da je stol le za sedenje, je v resnici popolnoma drugače. Namreč, ne gre samo za stol ampak tudi za udobje, ki ga nudi. Nenazadnje je tabure tudi pomemben element dekoriranja notranjosti.

Elegantni in lepi tabureji bodo prostoru dali značaj. Poskrbeti morate le, da se ujemajo z drugim stilskim pohištvom.

Tabureji so precej udobni sedeži in ne omogočajo le kratkotrajnega sedenja medtem, ko pijete kavo, pač pa služijo tudi ob dolgotrajnih večerih. So zelo praktični in jih lahko postavite kamorkoli. Prednosti so očitne.

Foto: Dom 24
Foto: Dom 24

Salon pohištva Dom24

Oblazinjeno pohištvo, katerega ponuja Dom24 je popolnoma nova kvaliteta pohištva. Pohištvo, katerega boste z veseljem uporabljali vsak dan.

V ponudbi boste našli zelo širok izbor elegantnih in stilskih sedežev ter druge opreme za dom, pisarno in druge dejavnosti. Pohištvo je naložba, katero boste uporabljali leta.

Dom24 zagotavlja izvirno pohištvo in tradicionalne predmete. Tako bodo poznavalci stilov, kakor tudi nepoznavalci, zagotovo navdušeni nad izbiro. Stilsko pohištvo, elegantno, ekskluzivno ali le klasično. Pohištvo, ki združuje tradicijo s sodobnostjo. Kose, ki niso videti kot učinek množične proizvodnje, temveč unikaten proizvod.

Najpomembneje pa je, da je pohištvo kakovostno, kar ob primerni negi in vzdrževanju zagotavlja daljšo življenjsko dobo in udobje.

Pohištvo je treba izbrati skrbno in ciljno naravnano, da izpolnjuje vse potrebe domačih. V prijetnem domačem okolju in s pomočjo udobnega pohištva bo tudi čas za prijetno posedanje v zavetju doma enkraten. Dom24 skrbi za ponudbo, ki ne bo omejevala vaše domišljije, temveč jo bo podprla.