Če vam še ni uspelo rešiti ključnih finančnih vprašanj, kot so npr. lasten dom ali privarčevana sredstva za prihodnost, potem se s tako prijetnimi dilemami verjetno še ne srečujete. Pa bi se lahko.

Foto: Martin Baebler
Foto: Martin Baebler

V Intesi Sanpaolo Bank so pripravljeni, da vam s svojimi produkti in storitvami ponudijo odgovore na vaša finančna vprašanja, vam pa omogočijo, da se prepustite ukvarjanju s prijetnimi dilemami življenja.

IZBERITE SVOJ BANČNI PAKET IN PRIHRANITE!

V posebni akcijski ponudbi so novim strankam na voljo bančni paketi z vsemi ključnimi storitvami, ki jih lahko kar 12 mesecev uporabljate brezplačno. Izbirate lahko med paketi Digital, Start in Plus. Medtem ko je paket Digital odlična izbira za vse, ki ste naklonjeni digitalnim storitvam in sklenitvi paketa prek spleta, sta za ostale uporabnike primerna paketa Start in Plus, ki ju sklenete v poslovalnici.

IZKORISTITE TUDI DRUGE UGODNOSTI!

Poleg brezplačnih paketov vas čaka tudi izjemno ugodna obrestna mera za depozit ter posebna ponudba za hitri potrošniški kredit in stanovanjski kredit. Za pridobitev vam prilagojene ponudbe se oglasite v njihovi najbližji poslovalnici.

Foto: Martin Baebler
Foto: Martin Baebler

ZAKAJ INTESA SANPAOLO BANK?

Intesa Sanpaolo Bank je del mednarodne bančne skupine Intesa Sanpaolo in je ena izmed največjih in tehnološko najnaprednejših slovenskih bank. Pohvali se lahko z dejstvom, da vam kot prva in edina slovenska banka omogoča mobilno plačevanje z brezplačnima storitvama Google Pay in Apple Pay. Ponuja vam tudi sodobno digitalno bančništvo z odlično uporabniško izkušnjo, ki vam omogoča, da lahko hitro in preprosto urejate svoje bančne opravke kar na daljavo.

Pričakujejo pa vas tudi v razvejani mreži poslovalnic po vsej Sloveniji, kjer vam je na voljo vaš osebni bančni skrbnik.

Ko imate ob sebi banko, ki zna poskrbeti za vaše potrebe, se lahko vi posvetite prijetnim dilemam življenja. Ne spreglejte torej posebne akcije za nove stranke, ki velja do 31. 7. 2023.