Predlogi

Odbojka
Hokej
Tenis

Rezultati iskanja

Zaradi testiranja je dodanih umetnih 2 sekunde delaya.

Oglasno sporočilo - Arhiv

Odslej v Sloveniji neomejeno interneta na telefonu – preveri kako!

Se pogosto sprašujete, kdaj boste presegli zakupljeno količino in vedno iščete wifi? Najverjetneje tudi. Tovrstne skrbi so zdaj odveč, kajti v Sloveniji imamo mobilni paket, ki zagotavlja neomejeno količino prenosa podatkov. Njegova cena pa je le 20 €.

Črno zlato iz zelene dežele

Lea Hrovat, podjetnica in pravnica, je strastna ljubiteljica bučnega olja in ustanoviteljica ter lastnica blagovne znamke Slocal.

Resnica o pogonu 4x4

V članku odgovarjamo tudi na vprašanja o porabi, obrabi pnevmatik, posebnostih štirikolesno gnane vožnje in pogostih napakah.

Gripa? Ali pa gre za prehlad? Poznamo razliko?

Pred nami so meseci, v katerih je naše telo večkrat postavljeno pred izziv, ki ga prinašajo prehladna obolenja. Ker je hladno, več časa preživimo v zaprtih prostorih, kjer je pogosto tudi več ljudi, kar poveča verjetnost za okužbo.

Aaaaaačiiih! Kaj pa če je gripa?

Iz nosu nam teče, grlo nas vse bolj boli, nadležen dražeč kašelj ne mine. Naše telo je spet postavljeno pred izziv, ki ga prinašajo gripa in prehladna obolenja, pred katerimi v hladnejšem času nismo varni.

Ali si želite zaslužiti denar? To je lahko vaša priložnost.

Za uspešno trgovanje na svetovni borzi sta potrebna znanje in izkušnje.

Aaaaaačiiih! Ali se te loteva prehlad?

Teče nam iz nosu, vse bolj nas boli grlo, nadležnega dražečega kašlja pa kar ni konec. V hladnejšem času res nismo varni pred prehladnimi obolenji. Zato je zelo pomembno, da pravočasno prepoznamo njihove simptome in si že na začetku okužbe pomagamo sami.

Nepremičnine v okolici Ljubljane in Maribora

Povsod je lepo, a doma je najlepše. Toda, kje si ustvariti prijeten dom, ki bo ustrezal tako pričakovanjem najmlajših, najstnikov in seveda tudi staršev in nekoliko starejših? Na prvi pogled zahteven izziv, ki pa je rešljiv z premišljeno rešitvijo.

Pijan nikoli za volan!

Praznični čas prinaša obilo veselja in zabav, a vsakemu brezskrbnemu druženju naj sledi tudi odgovorna odločitev, opozarja Agencija za varnost prometa (AVP).

Naložba v turistične kapacitete

Turizem v Sloveniji beleži rast števila nočitev domačih in tujih gostov, hkrati pa se razvijajo tudi nove veje turizma, ki spodbujajo goste k večkratnim obiskom posameznih turističnih destinacij.

Novo leto, nova potovanja, nova doživetja

December je tukaj, z njim pa tudi prazničen čas – čas veselja, praznovanja, druženja in delanja načrtov za prihajajoče leto.

Ali si želite zaslužiti denar? To je lahko vaša priložnost

Vsak dan poslušamo novice iz sveta, da se je cena nafte povišala, cena zlata upadla, evro oslabil, dolar okrepil, akcije Apple-a pa narasle, itd...

5 žensk, 5 sporočil, vse ponosne nase

Ljubite, navdihujte, smejte se, vzgajajte, navdušujte. V življenju se premalokrat zavedamo, da je potrebno ceniti tisto, kar imamo.

Zdravja ne moremo kupiti, lahko pa poskrbimo za lažje okrevanje

Bolezni, kot so rak, možganska kap ali srčni infarkt, ne moremo predvideti, lahko pa ogromno naredimo sami z zdravim načinom življenja, da takšno diagnozo preprečimo.

Zemljišča za izgradnjo eno in več stanovanjskih stavb

Za božič vse poti vodijo domov. Z aktualno ponudbo stavbnih zemljišč in nepremičnin je odločitev za novi dom še bližja kot poprej.

Ste že stali na obeh poloblah hkrati? Obiščite ekvadorsko prestolnico Quito in med drugim doživite tudi to

Dopust. Čas, ko odmislimo vsakodnevne obveznosti in se podamo novim dogodivščinam naproti.

Koliko tvegate?

Vi odločate, koliko časa boste namenili telesni aktivnosti ali pa kako pogosto boste pregloboko pogledali v kozarec.

ŠIPK ≠ šibek

Pridobivanje novih kompetenc in praktičnih znanj v sodobnem času postaja vse bolj pomembno, poudarek je na timskem delu, razvoju in inovativnih rešitvah.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...