Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Zdravje in prosti čas - Arhiv

20 let Ambasade Gavioli

Na dnevu odprtih vrat so razstavili plakate in letake, ki so 20 let vabili v tempelj elektronske glasbe, predvajali dokumentarni film Katedrala luksuznih barv, Ambasado je obiskal tudi italijanski ...

Iz konoplje pridelujejo konopljin sirup

Navdušenje nad omenjeno rastlino, predvsem nad vsestransko uporabnostjo, je tolikšno, da jo posamezniki sejejo tudi na površinah , ki za resno industrijsko pridelavo niso primerne.

Z vlakom iz Divače v Pazin

Istra je kot turistična destinacija zelo priljubljena med obiskovalci z različnih koncev Evrope. Tudi med Slovenci. A večina tja potuje z avtomobilom.

Ali bo tudi prihodnost glasbenega ustvarjanja pristala na spletu?

Od prvih poizkusov obdelave zvoka na spletu, ko so aplikacije potrebovale dodatne vtičnike in so nudile le nekaj osnovnih funkcij, se danes resnično ukvarjajo s tem tudi največji na spletu kot so ...

Morski mesec in brazdata kitovka v Prirodoslovnem muzeju

»Balaenoptera physalus,« reče in nadaljuje, »poginila je pred dvema ali tremi meseci, morda še kaj več.

Kras brez meja

Na slovensko-italijanski meji, med Sežano in Bazovico je zaživel Živi muzej Krasa. Glavna žila muzeja je stara avstro-ogrska cesta med Sežano in Bazovico.

Okrog Škocjanskih jam mreža univerz

Park Škocjanske jame sodi med 22 svetovnih znamenitosti, ki se lahko pohvalijo s kar tremi nazivi s področja varovanja in ohranjanja kulturne in naravne dediščine.