Foto: www.alesfevzer.com
Foto: www.alesfevzer.com

Naj odloča izključno boj na igrišču. Brez drugih dejavnikov. Kako svoje delo opravljajo sodniki, smo se Koprčani prepričali ob naši zmagi sredi Stožic. Toda ne glede na to, da bi jim lahko očitali marsikaj, smo Ljubljančane razbili "kot kanto". Ker smo boljši in premagovali jih bomo tudi v prihodnje. Komaj čakam, da pridejo na Bonifiko.

Številni mediji napačno poročajo, da je Milan Mandarić nekdanji predsednik Kopra. To ni bil nikoli, moral bi biti le glavni sponzor. Vas zanima, koliko denarja je prispeval? Natančno nič evrov. Da, takšen je bil njegov sponzorski vložek in zagotavljam vam, da je tako tudi pri Olimpiji. Vsi govorijo, da je klub njegov, da je on veliki gospodar. Če je res, naj vloži svoj denar, tako kot ga je pred njim Izet Rastoder, namesto tega so pokrovitelji Ljubljančanov državna podjetja.

Koprski župan Boris Popović je bil zelo jezen na Milana Mandarića in tudi na sodnike, ki naj bi pomagali Olimpiji. Koper je na prvi letošnji medsebojni tekmi ugnal zmaje v Stožicah z 1:0, obeta se vroč obračun na Bonifiki konec oktobra, Ekipa.