Foto:
Foto:

Naša prioriteta je, da ostane in nismo kontaktirali drugih trenerjev. Situacija glede Carla je enaka kot pri igralcih, odvisno je, kdo ima ponudbo. Če po pravici povem, ne vemo, kaj se bo zgodilo. Vedno smo verjeli v Carla. Potrebujemo ga in najbolje bi bilo, da ostane v klubu. Iščemo kontinuiteto in zagotovo bi bilo najbolje nadaljevati z njim.

Želimo narediti velik klub, ki bo konkurenčen v Ligi prvakov prihodnjih deset let. Če bi me danes želela Real ali Barcelona, bi ju zavrnil in ostal tu. Tu je izziv, ki ga v drugih klubih ni. Vsi imamo skušnjave. Čeprav PSG še ni tako velik klub, predstavlja izjemno velik izziv.

Športni direktor Paris SG-ja Leonardo je spregovoril o morebitnem odhodu trenerja Parižanov Carla Ancelottija. Italijanskega strokovnjaka številni povezujejo z odhodom k Realu, kar naj bi bila tudi Ancelottijeva želja, Brazilec pa je dejal, da bi bilo najbolje, da ostane trener novih francoskih prvakov. PSG želi postati velik klub, ki bo ves čas konkurenčen v Ligi prvakov. Vir: Le Parisien, L'Equipe.