Foto:
Foto:

toda po drugi strani je to priložnost za trenerja in osebje, da ustali ekipo in jo pripravi na svetovno prvenstvo.

Igrale bodo nekatere zelo močne ekipe, med njimi nekatere evropske, ki igrajo na res visoki ravni. Naj se sliši še tako neverjetno, toda naša obramba je res močna. Brazilija je bila vedno močna v napadu. Manjka pa nam člen med vezisti in napadalci.

Prestop je zelo pomemben za Neymarjev napredek. V prvi sezoni v Evropi se bo naučil veliko. To bo tudi dobro za Brazilijo, ker bo pridobil izkušnje na višji in težji ravni. To bo dobro za reprezentanco.

Najboljši brazilski nogometaš vseh časov Pele je pred začetkom Pokala konfederacij spregovoril o selecau, ki ga kot pravi ne vidi med favoriti za končno zmago. Legendarni napadalec pa verjame, da se bodo varovanci Felipeja Scolarija veliko naučili, kar je za moštvo, ki ima ogromno mladih in izjemno obetavnih nogometašev za prihajajoče domače svetovno prvenstvo ključno. Na čelu teh mladeničev je nedvomno prvi zvezdnik Neymar, ki ga je Pele že večkrat hvalil, za dobro potezo pa je označil tudi njegov prestop iz Santosa, za katerega je igral tudi Pele, v Barcelono. Vir: STA.