Foto: MMC RTV SLO/T. O.
Foto: MMC RTV SLO/T. O.

Od takrat naprej nisva imela nobenega stika.
Do mene ni težko priti. Smešen je izgovor, da me je težko dobiti. Podatek, da me je Katanec brez težav dobil, pove vse. Stojanović me je prvič poklical približno tri tedne po tistem, ko je prevzel funkcijo. Katanec pa me je poklical po le nekaj dnevih. To je pravi odnos.

Tudi trditve, da se skrivam pred mediji, so smešne. Seveda do mene ne morejo priti vsak dan, a se je za pogovor mogoče dogovoriti prek mojega kluba in tudi kako drugače. Z veseljem bom odgovarjal na vprašanja. Nisem tako nedosegljiv, kot je videti. Nimam težav s sprejemanjem kritike, saj nisem vedno igral dobro. Ni mi pa bil všeč pristop nekaterih, ki je bil nekorekten. To je bil glavni razlog za takšen način komunikacije.

Nekdanji kapetan slovenske nogometne reprezentance Robert Koren je v intervjuju za Dnevnik pojasnil svojo odločitev iz februarja lani, da ne bo več igral za slovensko reprezentanco. Spomnimo: Stojanović je tedaj dejal, da mu od decembra kljub večkratnim poskusom ni uspelo slišati, kaj šele sestati se s Korenom in Milivojem Novakovićem, čeprav je pred tekmo z ZDA napovedal neposredno srečanje. Radio Slovenija je februarja lani poročal, da naj bi Stojanović 25. decembra Korenu in Novakoviću poslal SMS-sporočilo, s katerim jima je naročil, naj ga pokličeta, a odgovora ni bilo.