Travis Brigley je bil drugi strelec zeleno-belih. Foto: Marko Kovič
Travis Brigley je bil drugi strelec zeleno-belih. Foto: Marko Kovič

Prekinitev pogodbe je bila sporazumna. 32-letni napadalec je že po petkovi tekmi proti KAC-u (4:2) izrazil željo, da se vrne domov. V Ljubljani je bil brez družine. Na njegov odhod je precej vplival tudi finančni položaj v klubu, saj plače zamujajo.

Brigley je debitiral z dvema zadetkoma na Jesenicah 16. oktobra, ko so zeleno-beli klonili v zelo napeti tekmi (7:5). Na 22 tekmah je dosegel 14 golov in 11 podaj. Pred dvema tednoma je odločil tekmo proti Linzu (2:1), ko je v zadnji tretjini mojstrsko matiral Alexa Westlunda. Na zadnjih tekmah je igral v napadu skupaj z Alešem Mušičem in Ivom Janom, pred tem pa je bil v tem napadu Matt Higgins, ki je trenutno poškodovan. Vodstvo kluba ni bilo zadovoljno z njegovimi predstavami na zadnjih tekmah, v klubu pa se napovedujejo nove spremembe.

Kralj lažje poškodovan v prometni nesreči
Na gorenjski avtocesti je imel hudo prometno napadalec zmajev Jure Kralj, ki pa je utrpel le lažje poškodbe. Avtomobil je bil popolnoma razbit. Trenutno je na opazovanju v jeseniški bolnišnici. Imel je veliko srečo v nesreči.