Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

SP divizije I - Arhiv

Risi bodo elito lovili v Astani

Slovenska hokejska reprezentanca bo vnovično vrnitev v elito iskala prihodnje leto v Kazahstanu.

McDavid šele v podaljšku strl odpor žilavih Latvijcev

Na svetovnem prvenstvu v hokeju je Rusija v Köbenhavnu s 4:0 premagala Slovaško, ki ima zdaj slabe možnosti za preboj v četrtfinale. Kanada je premagala Latvijo z 2:1 po podaljšku.

Kontrec: Prvenstvo bi lahko gostil Tivoli, Stožice niso primerne za hokejske tekme

Generalni sekretar Hokejske zveze Slovenije Dejan Kontrec je poudaril, da je dvorana Tivoli kandidat za gostitelja naslednjega svetovnega prvenstva divizije I - skupine A. O prireditelju bodo ...

Kovačević: Italijani so le čakali, mi pa smo morali nekaj ukreniti

Slovenski hokejisti so bili po koncu zadnje tekme na svetovnem prvenstvu divizije I v Budimpešti popolnoma na tleh.

Slovenci blizu, a na koncu ostali praznih rok

Slovenski hokejisti so na svetovnem prvenstvu divizije I v Budimpešti izgubili proti Italiji s 3:4, kar pomeni, da se jim ni uspelo uvrstiti v elitni razred, za kar bi potrebovali zmago po rednem ...

Verlič: Sezono lahko končamo na čudovit način

Po dveh katastrofalnih uvodnih tekmah so se slovenski hokejisti imenitno pobrali. Proti Kazahstanu so prikazali najboljšo igro na prvenstvu v Budimpešti. V soboto napadajo elito proti Italiji.

Prerojeni risi "popraskali" tudi vedno neugodni Kazahstan

Slovenski hokejisti so na SP-ju divizije I v Budimpešti ugnali Kazahstan s 5:3 in z drugo zaporedno zmago ohranili upe na vrnitev med elito, ki se je zdela po katastrofalnem začetku prvenstva misija ...

Verlič bo moči z Urbasom združil tudi na klubski sceni

Slovenski hokejski reprezentant Miha Verlič bo kariero nadaljeval v nemški ligi DEL pri klubu Fischtown Pinguins Bremerhaven.

Savolainen: Sreča je bila tokrat na naši strani

"Prisilili smo tekmeca, da je delal napake. Končno smo prišli v vodstvo in lažje je bilo igrati," je po zmagi nad Madžarsko na SP-ju divizije I dejal slovenski hokejist Jan Urbas.

Slovenija po zmagi nad Madžari spet upa tudi na elito

Slovenska hokejska reprezentanca je vendarle pokazala pravi obraz in na SP-ju divizije I v Budimpešti prvič zmagala. Gostitelje turnirja Madžare je premagala s 4:1.

Risi naj bi po kriznem sestanku le začeli "gristi"

Slovenska hokejska reprezentanca je po slabem začetku svetovnega prvenstva divizije I v Budimpešti in dveh porazih odločena, da na tekmi v sredo z Madžarsko pokaže pravi, boljši obraz.

Savolainen po dveh porazih: Ne vem, na čigavi strani je krivda

Slovenska hokejska reprezentanca je danes na SP-ju divizije I prosta. Čas je za krajšo analizo po dveh nepričakovanih porazih in še bolj nepričakovanem boju za obstanek.

Urbas: Načrt o vrnitvi med elito splaval po vodi, treba se bo zbuditi

Načrt slovenskih hokejistov o vrnitvi med elito svetovnega hokeja se je ekspresno sesul v prah. Velika Britanija in Poljska sta bili pred začetkom prvenstva v Budimpešti glavni kandidatki za izpad.

Kruta realnost po novem polomu: risi v boj za - obstanek!

Slovenska hokejska reprezentanca je izgubila tudi drugo tekmo na "drugoligaškem" svetovnem prvenstvu. Poljska je bila močnejša s 4:2, tako da rise presenetljivo čaka le še boj za obstanek.

Risi kljub veliki premoči v strelih klonili pred Britanci

Slovenski hokejisti so na prvi tekmi svetovnega prvenstva divizije I ob slabi igri z igralcem manj in številnih zapravljenih priložnostih izgubili proti Veliki Britaniji z 1:3.

Risi SP odpirajo z nedeljsko tekmo proti Veliki Britaniji

V nedeljo se bo v Budimpešti začelo svetovno prvenstvo v hokeju na drugoligaški ravni.

Poraz risov na zadnji pripravljalni tekmi na Dunaju

Slovenski hokejisti so na zadnji pripravljalni tekmi pred svetovnim prvenstvom divizije I izgubili na Dunaju. Avstrija je bila boljša z 2:1.

Urbas: Stvari, ki jih je treba izboljšati, smo izboljšali

"Že prijateljska tekma z Madžari je pokazala, da bodo tekmeci težki. Tudi druge ekipe so že bile v eliti," je na novinarski konferenci pet dni pred začetkom SP-ja divizije I v Budimpešti povedal Jan ...

Risi aprila proti Hrvatom, Madžarom in Avstrijcem

Slovenska hokejska reprezentanca, ki je februarja nastopila na olimpijskih igrah, se bo naslednjič zbrala pred svetovnim drugoligaškim prvenstvom v Budimpešti.

Znane že štiri pripravljalne tekme risov za SP 2018

Slovenska hokejska reprezentanca bo v pripravah na svetovno prvenstvo divizije I prihodnje leto odigrala vsaj štiri pripravljane tekme.

Prijavite se na e-novice