"Skoki, kolesarjenje? Kaj lahko počne še ta mož? Rogla ostaja z nami!" so na Twitterju zapisali pri Jumbu Vismi in priložili video, v katerem so poleg direktorja Jumba Visme Richarda Pluggeja sodelovali še direktor nogometašev PSV-ja Toon Gerbrands, nogometaš Barcelone Frenkie de Jong, večkratni svetovni prvak v pikadu Michael van Gerwen in nizozemski pevec Jan Smit.

"Upam, da se bomo še naprej bojevali za to, da bomo najboljši," je po podpisu pogodbe med drugim dejal Primož Roglič. Foto: EPA

Rad zmagujem, in Jumbo Visma mi to omogoča
"Všeč mi je, kako deluje ekipa. Skupaj lahko uresničimo velike cilje. Še vedno lahko napredujemo, najboljše še prihaja. Sem zadovoljen s svojo vlogo. Najboljši argument za obstanek v moštvu je, da sem tu dobil priložnost. Rad zmagujem in Jumbo Visma mi to omogoča. Nisem dolgo razmišljal, tu se počutim kot doma,"
je po podpisu pogodbe dejal Roglič.

Direktor Zeeman: Primož je v zadnjih letih naredil velik napredek
Športni direktor Jumba Visme Merijn Zeeman pa je povedal: "Ponosni smo in srečni, da Primož ostaja z nami. Primož je v zadnjih letih kot človek in športnik veliko napredoval. V naslednjih letih si bomo prizadevali za napredek na vseh področjih."

Roglič vozi zmagi naproti
Roglič blesti na Dirki po Španiji, saj ima pet etap pred koncem skoraj tri minute naskoka pred Špancem Alejandrom Valverdejem. Tretji je še en Slovenec, Tadej Pogačar.

V torek je na Vuelti prost dan, v sredo pa sledi 219 kilometrov dolga etapa od Arande de Duere do Guadalajare.

Jumbo Visma tudi naslednja štiri leta stavi na Rogliča