Primož Roglič na ledeniku Rettenbach v Söldnu. Foto: MMC RTV SLO
Primož Roglič na ledeniku Rettenbach v Söldnu. Foto: MMC RTV SLO

Ta je kolesarske za nekaj trenutkov zamenjal s smučarskimi čevlji, preizkusil se je na beli strmini, njegovo smučanje je med drugim pohvalil tudi nekdanji avstrijski smučarski as Benjamin Raich.

Roglič: Moramo verjeti, da nam lahko uspe
Roglič je ob robu dogajanja v Söldnu s sedmo silo spregovoril tudi o novi sezoni, v kateri po dolgem času ne bo nastopal v dresu Jumba Visme. "Nobene skrivnosti ni, da želimo doseči največ, kar se da, torej osvojiti Dirko po Franciji," je povedal Roglič in dodal: "Najbrž to zveni noro, a mi verjamemo v to. Seveda moramo verjeti, da nam lahko uspe." Kot je priznal, ga zelo motivirajo tudi mlajše generacije kolesarjev. "Vsako leto sem starejši. Mladi fantje me spodbujajo. Vse se lepo razvija, nas, starejše, pa tekmovanje z mlajšimi zelo motivira," je povedal Kisovčan, ki prav danes praznuje 34 let.

Denk: Primož bo moštvu dodal kanček profesionalnosti
O prestopu iz Jumba Visme v Boro Hansgrohe je spregovoril tudi njegov novi vodja Ralph Denk: "V zadnjih letih smo veliko vlagali v šport. Zelo smo veseli, da je Roglič z nami. Od njega pričakujemo, da bo moštvu dodal še kanček več profesionalnosti. Moštvo pa bo Rogliču tudi pomagalo."

Primož Roglič na ledeniku Rettenbach smučal z Benjaminom Raichom