Paul George je trenutno najbolj iskan košarkar v Ligi NBA. Foto: Reuters
Paul George je trenutno najbolj iskan košarkar v Ligi NBA. Foto: Reuters

Ameriški mediji poročajo, da so znova oživeli pogovori o prihodu Paula Georgea v Cleveland. V menjavi naj bi bil poleg Clevelanda in Indiane udeležen še Denver. Po eni izmed različic naj bi poleg Georgea, ki je že obvestil vodstvo Indiane, da prihodnje leto ne bo podaljšal pogodbe, v Cavse prišel tudi Kenneth Faried.
V Denver naj bi odšel Kevin Love, del triperesne deteljice Clevelanda, Indiana pa naj bi od Denverja dobila nekaj mladih košarkarjev ali izborov na naboru. Nedotakljiva v Denverju sta le Nikola Jokić in Jamal Murray.

V Indiani skušajo po novici o odhodu Georgea zanj iztržiti čim več. Čeprav je zvezdnik Pacersov namignil, da si želi prihodnjo sezono nositi dres Lakersov, je snubcev veliko. Poleg Clevelanda se za Georgea zanimajo tudi Houston, Boston in San Antonio. "Moramo pregledati vsak scenarij. Prepričan sem, da bomo za Georgea le dobili nekaj. Veliko stvari se dogaja," je povedal novi predsednik Indiane Kevin Pritchard.

A pri Clevelandu se ne nameravajo ustaviti le pri Georgeu. Na radarju Cavsov sta tudi Carmelo Anthony (New York) in Dwyane Wade (Chicago). Oba veterana naj bi novačil njun dober prijatelj LeBron James. Pogoj je, da se oba dogovorita s svojima kluboma o odkupu pogodb. Ob tem bi morala sprejeti tudi precej nižjo plačo.

James, Irving, George, Anthony, Wade ... V tem primeru bi Clevelandove delnice za prihodnjo sezono zagotovo precej zrasle.