Pred Juretom Ježem in njegovo ekipo je zahtevna naloga. Foto: RTV SLO
Pred Juretom Ježem in njegovo ekipo je zahtevna naloga. Foto: RTV SLO
V Tivoliju pripravili načrt za sanacijo

Zbrali so se vsi člani upravnega odbora in zasedali več kot dve uri. Preleteli so finančno poslovanje kluba v preteklih letih, treba bo sanirati tri milijone evrov starega dolga. "Bilo je zelo delavno in uspešno, v korist kluba," je bil kratek Jože Mermal, ki je bil eden glavnih mož v Tivoliju v precej lepših časih.

Predsednik računa na nove pokrovitelje
"Razdelili smo se v delovne skupine in si razdelili tudi naloge s področja poslovanja in športnega delovanja kluba s ciljem stabilizacije delovanja kluba. Računamo na konstruktivno delo. Takšno je bilo danes in takšno mora biti tudi v prihodnje," je povedal Jež, ki tudi računa na podpis pogodb z novimi pokrovitelji.

Nič novega glede okrepitev
Union Olimpija je v tej sezoni že ostala brez pokalne lovorike, Jež pa ni želel govoriti o novih okrepitvah: "To so stvari, ki jih bodo delovne skupine predlagale na naslednjem sestanku upravnega odbora." Zmaji jih nujno potrebujejo, saj jih je Helios letos že dvakrat premagal. Naslednja tekma dveh trenutno najboljših slovenskih ekip bo v nedeljo ob 17.00 v dvorani Tivoli.

Direktor Matjaž Tavčar in športni direktor Jure Zdovc za zdaj ostajata v klubu.

C. R.

V Tivoliju pripravili načrt za sanacijo