"Gasilska" fotografija Luke Dončića s slovenskimi navijači po druženju v Dallasu. Foto: Franci Pavšer

Dončić se je namestil na stol ob parketu in odgovarjal na vprašanja okoli 50 navijačev, ki so se razporedili na delu tribun American Airlines Centra. Ob strani so pogovor spremljale tri najpomembnejše ženske v Lukovem življenju ‒ mama Mirjam, babica Milena in dekle Anamaria.

V petminutnem odgovarjanju na vprašanja je Luka vsaj deloma potešil radovednost navijačev, ki so ga spraševali vse od hrane, košarke pa do družabnega življenja in Slovenije. Na koncu so mu podarili tudi dres. "Glede na to, da imaš rad navijače in da tudi pogrešaš slovenske navijače, sem se odločil, da ti podarim slovenski navijaški dres, da boš imel občutek, da so vedno ob tebi slovenski navijači," je povedal povsod prepoznavni možakar z zeleno kapo Aleksander Javornik.

Luka je po koncu podelil še avtograme in se fotografiral za osebne zbirke navijačev. Še pestrejše druženje se obeta konec marca, ko bo Dallas gostoval v Miamiju. Iz Slovenije naj bi na dvoboj Dragića in Dončića na Florido pripotovalo okoli 500 slovenskih navijačev.

Foto in video: Franci Pavšer (Val 202), ki je v ZDA spremljal Luko Dončića v zadnjem tednu