Sani Bečirović, ki je bil lani član novomeške Krke, bo spet igral v tujini. Foto: Massimo Nazzaro
Sani Bečirović, ki je bil lani član novomeške Krke, bo spet igral v tujini. Foto: Massimo Nazzaro

"Cilji so visoki, a na začetku bo težko ujeti pravi ritem, saj smo kompletni le nekaj dni. Imeli smo kar nekaj težav. Nismo imeli kje trenirati. Tudi zdaj se še kar naprej vozimo in prestavljamo iz ene dvorane v drugo. Še vedno ostajajo neki dolgovi do naše dvorane. Ne glede na vse smo dobro pripravljeni. Zelo veliko in dobro smo trenirali. Dejstvo je tudi, da smo pred tremi dnevi dodali še dve novi okrepitvi. Pridružila sta se nam Andrija Žižić in Ty Abbott," je povedal nekdanji slovenski reprezentant, ki je v bogati karieri postal tudi evropski prvak (s Panathinaikosom).

"Z Žižičem sem že igral skupaj pri Panathinaikosu. Klub je bil v pogovorih tudi z Urošem Slokarjem, vendar na žalost na koncu niso našli dogovora. Ekipa je vrhunska. Imamo super odnos. O teh mladih fantih lahko rečem vse najboljše. Pripravljeni so delati, poslušati in napredovati. S trenerjem imava super odnos. Nisem ga poznal do prihoda v ekipo, ampak sem slišal samo dobre besede o njem."

Da se 33-letni Bečirović dogovarja s Forlijem, je bilo znano že pred več kot mesecem dni. Takrat je v pogovoru za MMC povedal: "Zavedam se, da nisem star 20 ali 25 let, zato bi šel nekam, kjer bi imel mir. Še vedno pa mi ustreza, da igram v klubu, ki ima visoke ambicije in v katerem potrebujejo izkušenega igralca."