Na tekmi All-Stars bo zaigral tudi mladi Blaž Mesiček. Foto: www.alesfevzer.com
Na tekmi All-Stars bo zaigral tudi mladi Blaž Mesiček. Foto: www.alesfevzer.com

Največ glasov sta v spletnem glasovanju prejela košarkarja Krke Žiga Dimec in Matic Rebec, ki je k Novomeščanom prestopil v soboto. Košarkarski navdušenci so izbrali še osem igralcev, ki se jim bosta pridružila domačina Klemen Brglez in Jan Kos. Preostalih 12 sta določila Mihevc in Potočnik.

Igralce bosta v ekipe v ponedeljek, na novinarski konferenci, razvrstila Dimec in Rebec, po katerih se bo tudi imenovala ekipa. Kmalu bodo znani tudi košarkarji, ki bodo nastopili v Telemachovih trojkah, Sparovem izzivu in Sveta vladarju v zabijanju.

Na All-Starsu bodo igrali branilci: Matic Rebec (Krka), Robert Abramović (LTH Castings), Jan Barbarič (Portorož), Klemen Brglez (Vrhnika), Sandi Čebular (Tajfun), Jan Kos (Vrhnika), Đorđe Lelić (Helios Suns), Blaž Mesiček (Union Olimpija), Aleksandar Ponjavić (Tajfun), ki je menjava za Zacka Wrighta zaradi kroničnih težav s hrbtom, Jan Rizman (Hopsi), Jan Špan (Šenčur Gorenjska gradbena družba) in Miha Vašl (Zlatorog).

Na krilih bodo igrali: Vlatko Čančar (LTH Castings), Erjon Kastrati (Krka), ki je menjava za Blaža Mahkovica zaradi težav z gležnjem in komolcem, Jan Kosi (Elektra), Luka Lapornik (Krka); na centrih pa: Žiga Dimec (Krka), Tomaž Bolčina (Tajfun), Dragiša Drobnjak (Tajfun), Mensud Julević (Lastovka), Miloš Miljković (Šenčur Gorenjska gradbena družba), Smiljan Pavič (Šenčur Gorenjska gradbena družba), ki je menjava za Hugha Robertsona, ki bo praznike preživel v ZDA, Cory Remekun (Rogaška) in Saša Zagorac (Union Olimpija).