Ajda Sitar je najbolj prepričala MMC-jeve uporabnike. V naslednjih dneh boste lahko prebrali intervju s postavno atletinjo. Foto:
Ajda Sitar je najbolj prepričala MMC-jeve uporabnike. V naslednjih dneh boste lahko prebrali intervju s postavno atletinjo. Foto:

Oddali ste skoraj 4.000 glasov, pri čemer jih je 18 odstotkov dobila Ajda, ki bo gotovo tudi med prvimi favoritinjami za naziv mis športa. "Šport je pika na j v mojem imenu, sem članica atletskega kluba Domžale, moje paradne discipline so tek na 800 in 1500 metrov ter gorski tek. Sem atletska reprezentantka," je Sitarjeva zapisala v predstavitvi. Na drugem mestu je s 13 odstotki vseh glasov še ena atletinja, članica Masa Mateja Skubic.

Vrstni red v MMC-jevem glasovanju:
1. Ajda SITAR
2. Mateja SKUBIC
3. Lorina SMOLNIKAR
4. Katarina TRATAR
. Maja GUJTMAN
6. Nina SEGŠ
7. Dolores MARUŠIČ
8. Neža BOGOVIČ
9. Alenka PIRNAT

Mis športa bodo sedmič izbrali v soboto, 18. aprila, v Festivalni dvorani. Glasovi MMC-jevih bralcev pri tem seveda ne bodo igrali nobene vloge. Prireditev bosta povezovala športni novinar Saša Jerkovič in odlična atletinja Brigita Langerholc. Revija Šport je leta 2003 prvič izpeljala to prireditev, ki povezuje lepa dekleta in njihove športne sposobnosti. Lani je zmagala obetavna ritmična gimnastičarka Pia Arhar.

T. O.